POLITIČAR POKAZIVAO PIŠTOLJ NA ŽURCI, PA IZAZVAO UŽAS: Negirao krivicu, a onda su sve ŠOKIRALI rezultati policijske istrage

Autor:

Svet

24.01.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj 31. decembar nikada neće zaboraviti

POLITIČAR POKAZIVAO PIŠTOLJ NA ŽURCI, PA IZAZVAO UŽAS: Negirao krivicu, a onda su sve ŠOKIRALI rezultati policijske istrage

Foto: facebook/emanuele pozzolo

Italijanski političar Emanuel Pocolo, član koalicije Braća Italije kojoj pripada i desno orijentisana premijerka Đorđa Meloni, napravio je potpuni haos na novogodišnjoj žurci. o čemu smo pisali posle Nove godine.

Pocolo je doneo pištolj na žurku koji je u jednom momentu opalio ranivši jednog gosta (31). Poslanik je tvrdio da pištolj tada nije bio kod njega, pa je slučaj preuzela policija.

Kako za sada stvari stoje, italijanski političar je izgleda i kriv za pucnjavu budući da su stigli rezultati testa na barut.

Forenzičari su saopštili da su pronašli tragove baruta na Pacolijevoj odeći i na rukama, što se kosi s njegovom tvrdnjom od 1. januara da je njegov minijaturni pištolj kružio od gosta do gosta dok nije slučajno opalio.

Pocola očekuje još jedan test.

Kako su svedoci naveli, pištolj je bio u Emanuelovoj ruci pre pucanja, ali on tvrdi da nije sam ispalio hitac.

Poslanik je odlučio da se nadalje brani ćutanjem, ali su rezultati prikazali da je svakako učestvovao u samom napadu na zeta agenta koji je bio u pratnji državnog podsekretara Ministarstva pravde i njegovog partijskog druga Andrea Delmastra.

U pitanju je Luka Kampano (31) koji je ranjen u nogu.

"Oko 1.30 časova, posle zdravice i nekoliko pesama, zabava je bila završena. Tada sam izašao iz sobe da utovarim auto, bio sam 300 metara dalje od mesta pucnjave. Kada sam se vratio, zatekao sam tog dečka povređenog. Uverio sam se da su pozvali Hitnu pomoć. Iako me je pratnja savetovala da odem, jer nisam bio u opasnosti, ostao sam da sačekam policiju i hitnu pomoć", izjavio je državni podsekretar Delmastro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading