ŠEST GODINA TELO ŽENE ČUVAO U KAMPERU! Policija se zaprepestala: BILO U CVEĆU I GOTOVO NETAKNUTO! Iza svega stoji MORBIDAN DOGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.01.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i sin preminulih supružnika koji je rekao policajcima da su njegovi otac i majka bili pobožni kvekeri i da ih je religiozni način života koji su sledili inspirisao da budu sahranjeni zajedno u isto vreme.

ŠEST GODINA TELO ŽENE ČUVAO U KAMPERU! Policija se zaprepestala: BILO U CVEĆU I GOTOVO NETAKNUTO! Iza svega stoji MORBIDAN DOGOVOR! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/WFMJ

Muškarac iz Ohaja čuvao je telo supruge šest godina na svom imanju.

Šerif okruga Кolumbija pozvan je 2. januara da istraži smrt čoveka u Salemu u okrugu Kolumbija na severoistoku države. Policija je nakon dolaska na farmu pronašla preminulog sedamdesetogodišnjeg Roberta Rea za koga je šerif rekao da je umro prirodnom smrću, međutim, otkriveno je i telo žene u kamperu koji se nalazio iza kuće.

Šerifska kancelarija okruga Кolumbija saopštila je da je u pitanju njegova supruga Pegi Re koja je preminula prirodnom smrću pre šest ili sedam godina, preneo je VКNB. Njena smrt nikada nije prijavljena.



Šerif Brajan Meklaflin rekao je lokalnim medijima da je njeno telo bilo umotano u ćebe i okruženo cvećem i veoma dobro očuvano s obzirom na to koliko dugo je bila mrtva. On je izjavio da je za 34 godine rada nikada nije video ništa slično, te da je telo bilo netaknuto uprkos proteklim godinama. Dodao je i da je imao iskustva sa telima koja su nestala pre mnogo manje vremena, ali da od njih nije ostalo skoro ništa.

Oglasio se i sin preminulih supružnika koji je rekao policajcima da su njegovi otac i majka bili pobožni kvekeri i da ih je religiozni način života koji su sledili inspirisao da budu sahranjeni zajedno u isto vreme. Ova činjenica baca novo svetlo na njihovu vezu i način na koji su živeli.

Ovaj slučaj nije usamljen. Nedavno je uhapšen i Marijan L. (76) nakon što je otkriveno da je iskopao grob svoje majke u malom mestu Radlin na jugozapadu Poljske i odneo njeno telo u svoju kuću, gde ga je čuvao 13 godina ispred televizora. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading