AVIONOM SE PROLOMIO ŽENSKI KRIK! Haos u vazduhu, putnik prišao STJUARDESI i učinio joj ono što je za HAPŠENJE

Autor:

Svet

20.01.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnik je momentalno priveden dok se stjuardesa još smirivala od incidenta

AVIONOM SE PROLOMIO ŽENSKI KRIK! Haos u vazduhu, putnik prišao STJUARDESI i učinio joj ono što je za HAPŠENJE

Foto: shutterstock

Putnik američke aviokompanije ANA uhapšen je u Tokiju nakon što je pilot koji je iz prestonice Japana krenuo za Sijetl, ali je morao da se odmah vrati na prvobitnu pistu.

Avion oznaka ANA 118 poleteo je sa aerodroma Haneda u Tokiju u 21:47. po lokalnom vremenu i okrenuo se nazad nakon nešto više od sat vremena na svom putu ka Americi.

Portparol ANA je rekao za "CNN" da je muškog putnika privela policija zato što je u jednom trenutku prišao stjuardesi i ugrizao ju je!

Avionom se prolomio njen krik što je jako uplašilo ostale putnike, te se podigla prašina letelicom.

Stjuardesa je zadobila lakše povrede, rekao je portparol. Policijska uprava Tokija odbila je da pruži više detalja o slučaju.

To nije prvi slučaj navodnog ujeda u vazduhu. U 2022, dva putnika su dobila velike novčane kazne zbog udaranja i ujedanja posade i drugih putnika na odvojenim letovima američkih prevoznika American Airlines i Delta Air Lines.

Oni su tom prilikom kažnjeni sa 81.950 dolara i 77.272 dolara, što su dve najveće kazne koje je Federalna uprava za vazduhoplovstvo ikada izrekla protiv pojedinačnih putnika zbog ponašanja u avionu.

Ovog meseca prijavljeno je nekoliko incidenata lošeg ponašanja i agresije putnika – uključujući let American Airlinesa koji je 3. januara preusmeren na aerodrom u Teksasu nakon što je putnik navodno udario stjuardesu i napao najmanje jednog policajca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading