OTAC JE SAZNAO DA MU JE ALBANAC UCENJIVAO ĆERKU: Odlučio je da uzme pravdu u svoje ruke!

Autor:

Svet

10.01.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac odlučio da zaštiti ćerku

OTAC JE SAZNAO DA MU JE ALBANAC UCENJIVAO ĆERKU: Odlučio je da uzme pravdu u svoje ruke!

Foto: Društvene mreže

Otac čija je ćerka bila žrtva seksualnog zlostavljanja odlučio je da zaštiti svoje dete po svaku cenu. Nakon saznanja da je njegova ćerka bila ucenjivana snimcima i fotografijama, odlučio je da preduzme drastične korake kako bi zaštitio svoje dete.

On je ispričao kako je primetio da njegova ćerka često traži novac, te da je shvatio da nešto nije u redu kada je saznao da nije plaćala studentski dom. Nakon razgovora sa njom, saznao je kroz kakav je pakao prošla zbog svog ujaka. Očajni otac je bio suočen sa saznanjem da je ujak počeo da snima i fotografiše devojčicu od samo 12 godina u neprimerenim izdanjima, i da je te snimke koristio da je ucenjuje i uzima joj novac.

**Rešenje na sopstvenu ruku**

Nakon što je saznao istinu, otac je rešio da preuzme stvar u svoje ruke. Sa saznanjem o užasnim vestima, odlučio je da sve sredi. Ovaj očajni otac, koji inače ima troje dece iz prvog braka i jednu ćerku sa drugom suprugom, odlučio je da se suoči sa ujakom svoje ćerke.

**Drastični koraci**

Uzimajući pušku karabin, otac je zamolio svoju suprugu da pozove brata ujaka i lažno ga obavesti da joj je muž doživeo kvar na vozilu i da mu je potrebna pomoć na putu. Nakon što su se svi našli na licu mesta, došlo je do konfrontacije između oca i ujaka. Očajni otac je drškom oružja udario ujaka, pokušavajući da mu oduzme oružje, a zatim je pucao u njega.

**Prijavio svoj postupak policiji**

Nakon što je izvršio ovaj čin, otac je pozvao policiju i prijavio šta je uradio. Policija je pronašla telo sa povredama na licu i ranom od oružja na grudnom košu. Otac je smatrao da je morao da zaštiti svoje dete, te je preuzeo odgovornost za svoje postupke.

Ovaj tragičan događaj baca svetlo na ozbiljan problem seksualnog zlostavljanja dece i na patnju koju prolaze žrtve.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Jashim

11.01.2024 00:50

A imena njihova