UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: SUROVIJE NE MOŽE! Izraelci džipom namerno prešli PREKO TELA mrtvog Palestinca (VIDEO)

Autor:

Svet

10.01.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palestinci su ionako zgroženi, kako kažu, zverstvom izraelske vojske, a ovaj čin dodatno je pokazao da mira na tom tlu sveta uskoro neće biti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: SUROVIJE NE MOŽE! Izraelci džipom namerno prešli PREKO TELA mrtvog Palestinca (VIDEO)

Foto: x/wafa news agency - english

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak izraelske vojske koja džipom prelazi preko tela mrtvog Palestinca.

Snimak je zabeležen u gradu Tulkarmu na Zapadnoj obali, dakle ne u Gazi, što je još gore u priči a povod za boravak Izraelaca tamo bila je racija među Palestincima.

Na snimku se vidi kako grupa izraelskih komandosa prilaze kući usred noći i pucaju na grupu mladića od kojih je jedan naoružan.

 

 

Izraelci su potom pogodili svu trojicu Palestinaca, a potom se na snimku vidi vozilo kako prilazi mestu gde su dva tela. Zatim prelazi preko jednog od njih, verovatno da osigura da je mrtav čovek zaista mrtav.

Snimak je došao u posed agencije Reuters koja je odmah zatražila komentar portparola granične policije.

On je to odbio da učini i novinare je prosledio na kancelariju portparola čitave izraelske vojske ali ni od njega nisu dobili odgovor.

Ipak, zbog moći društvenih mreža da dopru u svaki dom i državni vrh Izraela video je užasni snimak.

Palestinsko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je saopštenje u kojem osuđuje incident za koji kaže da odražava "kulturu mržnje i ekstremizma".

Brigade Tulkarm, naoružana militantna grupa povezana s Fatahom, koji vodi međunarodno priznatu Palestinsku samoupravu, tvrdi da je jedan od Palestinaca ubijenih u ponedeljak njihov pripadnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading