TUGA KAKVE NEMA: Petogodišnjak hvatao rakove sa ocem, pa pao sa jahte! U bolnici su roditelji morali da donesu NAJTEŽU ODLUKU

Autor:

Svet

04.01.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je jedva čekao dan kada će sa tatom otići na pecanje

TUGA KAKVE NEMA: Petogodišnjak hvatao rakove sa ocem, pa pao sa jahte! U bolnici su roditelji morali da donesu NAJTEŽU ODLUKU

Foto: pixabay.com

Petogodišnji dečak preminuo je u jednoj australijskoj bolnici nakon što je prethodnog dana na jahti tokom pecanja sa ocem pao i udario glavom o krmu.

Dečak se radovao danu kada će sa ocem krenuti na pecanje, a njegovoj sreći nije bilo kraja kada mu je rečeno da će moći i da hvata rakove.

Kada je pokušao da dohvati jednog od rakova, dečak se prevrnuo na jahti i fatalno je udario glavom o krmu.

Dečakov otac Ejdan je odmah za njim skočio u vodu i podigao dečaka na čamac. Tu mu je pružena prva pomoć.

Potom je avionom prebačen u lokalnu bolnicu gde je utvrđeno da je zadobio tešku povredu glave.

Iako su lekari pokušali da ga spasu, on je od zadobijenih povreda preminuo sutradan.

Roditelji su odlučili da ga isključe sa aparata koji su ga održavali u životu.

Policija je sprovela istragu nakon koje je utvrđeno da se radi o nesrećnom slučaju.

Na društvenim mrežama povela se po ko zna koji put polemika o tome da li ljudsko biće treba isključiti sa aparata kada je situacija takva da su mu sve vitalne funkcije već ugašene.

"Ja to nikada ne bih mogla nikome da uradim. Naročito ne svom detetu. Morali biste da me ubijete pre toga", napisala je jedna Australijanka, prenosi news.com.au.

Drugi Australijanac istakao je da je tako nešto u redu ako se prethodno dobro proveri da li osoba na aparatima više nema nikakve šanse.

"Da li je reč o ocu, majci, bratu, sestri ili detetu, nebitno je. To je za tu osobu ionako kraj. Mučenje ni ne oseća jer nema nikakve reakcije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading