ŠUTIRAO GA U GLAVU I GAZIO: Divljačko ponašanje izraelskog vojnika prema palestinskom radniku benzinske pumpe zapanjilo svet, na kraju je pred kamerama uradio i OVO!

Autor:

Svet

02.01.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota na licu mesta, ponižavanjima nedužnog stanovništva nema kraja

ŠUTIRAO GA U GLAVU I GAZIO: Divljačko ponašanje izraelskog vojnika prema palestinskom radniku benzinske pumpe zapanjilo svet, na kraju je pred kamerama uradio i OVO!

Foto: x/ahmad tibi

Snimak vojnika Izraelske vojske (IDF) koji je nogama šutirao u glavu radnika benzinske pumpe u blizini Hebrona šokiralo je svet.

Društvene mreže gore od komentara posle pojavljivanja snimka na kojem palestinski radnik na benzinskoj pumpi ničim ne provocira vojnike Izraela. Štaviše, kleknuo je i na pod kada mu je to rekao siledžija u uniformi.

Nakon što se osetio dominantno u odnosu na nenaoružanog čoveka, Izraelac je nekoliko puta šutnuo Palestinca u glavu i ruke.

Na kraju se okrenuo ka kameri i pokazao je srednji prst.

Nakon toga se pojavljuje još jedan izraelski vojnik koji gazi preko leđa Palestinca!

 

 

Videvši kako je svet na društvenim mrežama reagovao, Izraelska vojska odmah se oglasila i ogradila od ponašanja svojih vojnika.

"Ponašanje vojnika na snimku je veoma problematično i nije u skladu sa vrednostima IDF. Incident se trenutno istražuje, po čijem završetku će biti saopštena odluka o daljem postupanju”, stav je IDF.

Korisnici društvenih mreža redom su vređali izraelsku vojsku napominjući da rat ne mora da bude i svakakvo iživljavanje nad protivnikom.

“Kunu se u svoj moral i poštenje i to da moraju da obezbede svom narodu sigurniju budućnost, a koriste svaku priliku da ponize Palestince, ako ih već ne ubiju”, “Sramotno ponašanje, ovakve treba odmah uhapsiti”, “Izraelci, zašto ćutite? Zato što je ćutanje znak odobravanja”, bili su samo neki od komentara na stranici Izraelske vojske (IDF) na platformi X.

Izraelci su s druge strane odavno od početka rata u anketama pokazali da su u potpunosti uz svoju vojsku. Štaviše, više od 70 posto naroda izjasnilo se da Gazu treba “očistiti” od Hamasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading