ISPOD RUŠEVINA SE SAMO ČUO NJEN PLAČ! Beba preživela izraelske bombe! Majka i sestra joj nastradale, a evo kako je ona IZBEGLA SMRT

Autor:

Svet

29.12.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasioci koji su došli na lice mesta čuli su ispod ruševina dečji plač i kopali su rukama i nogama sklanjajući betone i kamenje kako bi je izvukli

ISPOD RUŠEVINA SE SAMO ČUO NJEN PLAČ! Beba preživela izraelske bombe! Majka i sestra joj nastradale, a evo kako je ona IZBEGLA SMRT

Foto: Profimedia

Prilikom izraelskog bombardovanja grada Rafe u Gazi jedna beba uspela je da izbegne smrt iako se našla pod ruševinama.

Spasioci koji su došli na lice mesta čuli su ispod ruševina dečji plač i kopali su rukama i nogama sklanjajući betone i kamenje kako bi je izvukli.

Beba je bila živa i zdrava iako vidno ugruvana, ali njena majka i starija sestra nisu uspele da se izvuku. Bebu je spasao otac koji je bio u društvu njenog starijeg brata. Obojica su prilikom bombardovanja i urušavanja kuće skočili na bebu i telima su je zaštitili od smrti.

Majka je isto učinila sa starijom ćerkom ali nažalost nisu izdržale pritisak palih betonskih ploča.

Inače u kući porodice sklonilo se prilikom napada još nekoliko lica. Od osmoro sugrađana, troje su izgubili život, dok je petoro uspelo da prođe “samo” sa povredama.

Od početka sukoba stradalo je više od 21.500 Palestinaca. Mnogi od njih bili su deca mlađa od 18 godina, dok je veliki broj ljudi morao da napusti svoje domove.

Član Hamasa Osama Al-Hamdan izjavio je danas da nema govora o prekidu rata sa Izraelom i kapitulaciji Palestine kada svaki ponuđen dogovor ide samo Izraelu u prilog.

Povodom navoda i razgovora o uspostavljanju nove administracije u Pojasu Gaze uz posredovanje nekih zemalja, Hamdan je dodao da Hamasu i Palestincima ne treba ničije tutorstvo i da ga ne prihvataju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading