UKRAJINCI UHVATILI ZELENSKOG U NAJVEĆOJ LAŽI! Isplivao snimak predsednika od pre godinu dana, svi kipte od besa!

Autor:

Svet

26.12.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine je pre nekoliko dana najavio nešto za 2024. godinu što je razbesnelo njegov narod

UKRAJINCI UHVATILI ZELENSKOG U NAJVEĆOJ LAŽI! Isplivao snimak predsednika od pre godinu dana, svi kipte od besa!

Foto: Tanjug/AP

Godinu dana star video sa samita Evropske unije u Briselu, na kojem predsednik Volodimir Zelenski govori da, za razliku od Rusije, u Ukrajini niko ne tera ljude da ratuju silom, ponovo je postao viralan na Tik-toku.

Ne možemo se ponašati kao Rusija - da teramo ljude u rat motkama. Mi nismo takva država. Ovo je paradoks. Mi se borimo za evropske vrednosti, želimo da budemo članica Evropske unije, pa moramo i da se borimo uzimajući u obzir takve vrednosti - rekao je Zelenski tada na samitu u Briselu.

Međutim, u kontekstu najavljenog predloga zakona o pooštravanju mobilizacije, kojim je predviđena mobilizacija pola miliona Ukrajinaca, ovaj video je izazvao burne rasprave na društvenim mrežama.

U komentarima ispod snimka korisnici su kritikovali ukrajinske vlasti.

"Tako da smo ipak gori. Rusija nije zatvorila granice, ali mi imamo ropstvo i teraju nas u rat motkama", navodi se u jednom od komentara.

Drugi korisnik je napisao:

"Gurate nas u zatvor. Ili poziv i rat, ili ćete u zatvor".

"Posle takvih zakona, zaista izgleda da nas treba spasiti", "Mi nismo ništa bolji od Rusije" stoji u nekim od objava, prenosi ukrajinski portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading