ZAUSTAVILI AUTO, A U NJEMU NAŠLI NOŽ, SATARE I OPREMU ZA MUČENJE: Policajci otkrili pokušaj otmice, a onda su u stanu mete POPADALI NA POD zbog ovog OTKRIĆA!

Autor:

Svet

19.12.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je identifikovala 24-godišnjaka za koga se tvrdi da su četvorica muškaraca nameravali da ga opljačkaju i kidnapuju, policija je izvršila nalog za pretres njegovog stana

ZAUSTAVILI AUTO, A U NJEMU NAŠLI NOŽ, SATARE I OPREMU ZA MUČENJE: Policajci otkrili pokušaj otmice, a onda su u stanu mete POPADALI NA POD zbog ovog OTKRIĆA!

Foto: abcnet.au printscreen

Australijska policija je tokom intervencije zbog provale i navodnog pokušaja otmice u kome su učestvovala četvorica muškaraca u severozapadnom Sidneju, otkrila kokain vredan više od milijardu dolara.

Policajci Novog Južnog Velsa su odgovorili na dojavu o provali na severu Sidneja u ponedeljak u 6:25 časova po lokalnom vremenu i zatekli četiri muškarca kako sede u automobilu "tojota jaris", u podzemnoj garaži stambene jedinice, u crnoj odeći i sa fantomkama preko lica, prenosi Gardijan.

Republika

Foto: abcnet.au printscreen

Policija je u stanu mete pronašla veliku količinu droge

 

Policija navodi da je u automobilu pronašla polugu od 60 centimetara, rukavice, sataru za meso, nož, skalpel za kutije, mobilne svetiljke i opremu za vezivanje, stvari za koje su naveli da ukazuju na pokušaj otmice, a četvorica muškaraca, starosti 24, 23, 20 i 19 godina, uhapšeni su na licu mesta, navodi britanski list.

Nakon što je identifikovala 24-godišnjaka za koga se tvrdi da su četvorica muškaraca nameravali da ga opljačkaju i kidnapuju, policija je izvršila nalog za pretres njegovog stana i pronašla 722 kilograma kokaina.

Taj mladić je takođe uhapšen i biće optužen za nabavku narkotika u velikoj komercijalnoj količini i za svesno sticanje imovinske koristi kriminalnim radnjama, navodi Gardijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading