FOTOGRAFIJA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Deca pozirala nasmejana i srećna pre brutalnog masakra koji im je okončao živote - napadači otvorili RAFAL NA MLADE! (FOTO)

Autor: S.D.

Svet

17.12.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruži navodna poslednja fotografija srećnih i veselih gostiju pre masakra.

FOTOGRAFIJA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Deca pozirala nasmejana i srećna pre brutalnog masakra koji im je okončao živote - napadači otvorili RAFAL NA MLADE! (FOTO)

Foto: Shutterstock

U brutalnom incidentu koji se dogodio u nedelju ujutru, najmanje 11 ljudi izgubilo je život, a 12 je ranjeno kada su naoružani napadači otvorili vatru na okupljanje koje se održavalo na bivšoj hacijendi u mestu Salvatijera, Meksiko.

Prema izveštajima nadležnih, grupa naoružanih napadača upala je na žurku i otvorila vatru prema prisutnim gostima, među kojima je bilo najviše mladih ljudi. Pored najmanje 11 žrtava, 12 osoba je povređeno u ovom krvavom incidentu.

 

 

Na društvenim mrežama kruži navodna poslednja fotografija srećnih i veselih gostiju pre masakra, dodatno potvrđujući šok i tragediju ovog događaja.

Predsednik fondacije Tierra Negra iz Salvatijere, Karlos Silva, izrazio je tugu na Fejsbuku, opisujući mlade ljude kao veselu i srećnu grupu koja je doživela užas i masakr. "Povredili su sve nas u Salvatijeri, ponovo su nas pogodili u srce," napisao je Silva.

Istraga je trenutno u toku, a policija intenzivno traga za napadačima. Detalji o motivima pucnjave još uvek nisu poznati, a vlasti nastoje pružiti odgovore kako bi se osigurala pravda za žrtve i njihove porodice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading