HOROR! UZORAN MUŽ I OTAC SILOVAO DEVOJKU NA ULICI! U policiji plakao kao malo dete, pa je izustio rečenicu koja je ZAPREPASTILA SVE

Autor:

Svet

14.12.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da nije znao šta radi kao i da ga je isprovocirao momenat kada je primetio šta devojka radi na ulici

HOROR! UZORAN MUŽ I OTAC SILOVAO DEVOJKU NA ULICI! U policiji plakao kao malo dete, pa je izustio rečenicu koja je ZAPREPASTILA SVE

Foto: youtube.com/Channel4

Britanac Luj Kedman (25) osuđen je na devet godina zatvora zbog silovanja devojke skrivenog identiteta na ulici.

Kedman je snimljen na nadzornoj kameri kako luta ulicama Lejton Bazarda kada je zastao da posmatra devojku koja je urinirala kraj žbuna.

Potom se zaleteo u nju, napastvovao je, skinuo joj pantalone i gurnuo iza žbuna.

Kedman je po prijavljivanju silovanja brzo uhapšen i procesuiran. U policijskoj stanici načisto se slomio plakajući kao malo dete.

Rekao je da nikad mrava u životu nije zgazio, da je uzoran muž i otac i da je bio tog dana u stanju "malog, nervnog sloma" te da nije znao šta radi.

Muškarac je tokom policijskog isptivanja u pritvoru aludirao na to da nije kriv za zločin za koji se tereti i da nije bio on napadač, prenosi Mirror.

- Plačem kada zgazim mrava. Ne bih mogao nikada da povedim nekog tako. Stvarno mrzim sebe i žao mi je. Odvratno je, ne znam što sam to uradio. Izneverio sam svog sina i svoju porodicu - rekao je Luji tokom ispitivanja, a priznao je samo da je vršio nedozvoljeno snimanje žene.

Muškarac je u svoju odbranu, na suđenju, rekao da nije mogao da se "suzdrži kada ju je video da urinira, pa ju je napao".

Sudija Rebeka Herbert rekla je da je Kedman "opasan za žene" i opisala njegovo ponašanje kao grabežljivo.

- Shvatili ste da je ono što radite bilo krajnje pogrešno i verujem da je ovo bio proračunat čin sa vaše strane - rekla mu je na sudu.

Ovaj slučaj je ekranizovan i pušten na Kanalu 4 u cilju borbe protiv nasilja nad ženama zajedno sa ostalim slučajevima koja su se događala u prethodnom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čačkalica

14.12.2023 12:30

Jadan on. Nije znao šta radi? Takve treba vešati na mestu gde je počinio silovanje.