ZAŠTO NEĆEŠ DA UMREŠ? Objavljen STRAVIČAN SNIMAK napada učenika na profesorku, DAVIO JE I SILOVAO U PRAZNOJ ŠKOLI! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.12.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je zgrožena gnusnim činom učenika srednje škole koji je pošto-poto želeo da uništi profesorku

ZAŠTO NEĆEŠ DA UMREŠ? Objavljen STRAVIČAN SNIMAK napada učenika na profesorku, DAVIO JE I SILOVAO U PRAZNOJ ŠKOLI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/8 news now

Džonatan Garzija-Martinez (18), učenik srednje škole u El Doradu osuđen je na minimum od 16 godina zatvora zbog fizičkog i seksualnog napada na svoju profesorku čiji je identitet zaštićen i koja se predstavlja u medijima samo kao Sejd.

Martinez je u trenutku presude bio maloletan te je počeo da služi minimalnu kaznu od 16 godina zatvora, a čim je napunio 18 godina ove godine, dodate su mu i preostale 24 godine, od ukupno 40 koliko je predviđeno zakonom za ova krivična dela.

Garzija-Martinez je u srednjoj školi El Dorado u aprilu 2022. godine sačekao da se deo škole isprazni da bi ušao u učionicu u kojoj je bila sama profesorka.

Ušao je u pogrešnu učionicu što se vidi na snimku, ali je potom profesorka pogledala iz susedne šta se to dešava na hodniku i tada je učenik utrčao kod nje.

Potom je zaključao vrata učionice, te ju je napao tako što je profesorku davio, bacio na pod a potom je krenuo i da joj skida suknju.

Snimak se potom nastavlja čak 90 minuta kasnije što sugeriše da je učenik zlostavljao ženu punih sat i po!

Kada je izašao iz škole policija je dobila dojavu o slučaju. Učenik je uhvaćen za volanom.

- Ugasi auto. Ugasi auto odmah - rekli su policajci Džonatanu tražeći od njega da izađe napolje.

Potom su ga upitali zna li zašto su ga zaustavili.

On se pravio da ne zna šta se dešava, a tada je uhapšen.

Republika

Foto: youtube.com/8 news now

Profesorka je toliko prebijena da je pala u nesvest

Profesorka je nekoliko meseci kasnije dala iskaz na sudu.

- Otkako se dogodio ovaj slučaj nije postojala noć a da ga nisam sanjala. Svakog jutra osećam bol kod jetre, kao i delove tela koje mi je povredio. Ležala sam u nesvesti dok me je silovao. Pre toga me je onesposobio i pretukao. Toliko me je tukao da nisam mogla više da se branim. Sećam se da je vikao i pitao me nekoliko puta zašto se branim i zašto neću da umrem - rekla je profesorka Sejd.

Učenik je na sudu mirno rekao da se profesorki svetio jer je nije voleo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading