MAJKA DVOJE DECE SEKSUALNO ISKORIŠĆAVALA DEČAKA! Slala mu čak obnažene slike - iživljavala se nad mladim sportistom!

Autor:

Svet

19.11.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učiteljica iz uhapšena zbog seksualnog zlostavljanja učenika tinejdžera.

MAJKA DVOJE DECE SEKSUALNO ISKORIŠĆAVALA DEČAKA! Slala mu čak obnažene slike - iživljavala se nad mladim sportistom!

Foto: Shutterstock

ilustracija

Mladi učenik, star 17 godina, bio je žrtva užasnog zlostavljanja od strane svoje učiteljice Regan Anderson (27) u privatnoj hrišćanskoj školi u Južnoj Karolini. Ona je majka dvoje dece i osumnjičena je da je pritiskala tinejdžera na seksualne odnose, kao i da mu je slala nagu fotografije. Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti i izazvao veliku zabrinutost zbog bezbednosti mladih sportista u zajednici.

Majka žrtve je tokom sudskog saslušanja izjavila da je Andersonova izneverila poverenje koje je imala kao učiteljica i uništila život njenog sina. Ona je istakla da je Andersonova trebalo da bude fokusirana na to da njen sin voli fudbal, ali je umesto toga iskoristila svoj autoritet i zlostavljala ga. Majka je takođe navela da nijedan mladi sportista nije bezbedan dok je Andersonova na slobodi.

Prema navodima, prvi napad se dogodio u privatnoj rezidenciji u Holi Hilu, a drugi na parkingu restorana brze hrane u obližnjem gradu Santi. Majka dečaka tvrdi da je Andersonova slala nagu fotografije svom sinu na aplikaciji Snapchat, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Zanimljivo je da su glasine o ovoj neprikladnoj vezi brzo počele da se šire u Holi Hil akademiji, što je dovelo do toga da menadžment kontaktira policiju 8. novembra. Andersonova je nakon toga dobila otkaz, a sudija je odredio kauciju na 2.500 dolara i naredio joj da nosi nanogicu. Takođe joj je zabranjen kontakt sa dečakom kojeg je navodno zlostavljala i njegovom porodicom.

Na svojoj Linkedin stranici, Andersonova sebe opisuje kao osobu koja je veoma posvećena deci i trenutno je majka koja traži mogućnosti za rad od kuće kako bi pomogla svojoj porodici. Međutim, njena strast prema deci je očigledno prešla granice i dovela do ovog užasnog zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading