MILENA RADULOVIĆ OHRABRILA OVE DEVOJKE DA PROGOVORE O ZLOSTAVLJANJU KOJE SU TRPELE! Do sitnih detalja opisale stravu i užas - nasilnik se sramno branio dok je žrtve gledao u oči!

Autor:

Hronika

09.12.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na korak da ga prijavi došla je, kako je rekla, 2021. godine nakon što su devojke prijavile Miroslava Miku Aleksića, reditelja i vlasnika škole glume za istu stvar.

MILENA RADULOVIĆ OHRABRILA OVE DEVOJKE DA PROGOVORE O ZLOSTAVLJANJU KOJE SU TRPELE! Do sitnih detalja opisale stravu i užas - nasilnik se sramno branio dok je žrtve gledao u oči!

Foto: Privatna arhiva

Instruktoru jahanja M.Đ. koji se tereti da je silovao i zlostavljao polaznice svoje škole juče je u Višem sudu u Beogradu nastavljenoi suđenje, a svedočile su dve oštećene devojke.

Jedna od njih je opisala jezive detalje i objasnila da se odlučila da prijavi instruktora jer ju je ohrabrio postupak polaznica škole glume Miroslava Mike Aleksića, piše Kurir.

- Na proleće 2012.godine odlazim iz kluba i tada sam planirala da ga prijavim, ali sam se plašila jer već su ga devojke prijavile i ništa se nije dogodilo. Međutim, definitivno odlazim iz kluba 2016. godine, nakon što je okrivljeni na jednom treningu gde je bilo više ljudi nakon jahanja rekao: "Comika toliko sam se napalio na tebe da sam morao da se sklonim". Tada sam odlučila da odem iz kluba - rekla je polaznica škole M. Đ. svedočeći pred sudom i dodala:

- Tada su počeli da mi se javljaju ti ružni trenuci, loša sećanja, i skupila sam snage i ispričala drugaricama šta mi se dogodilo. U oktobru 2021.godine odlazim na terapiju kod psihologa i od tada mi je bolje i prijavila sam učitelja jahanja - kaže ona.

Na korak da ga prijavi došla je, kako je rekla, 2021. godine nakon što su devojke prijavile Miroslava Miku Aleksića, reditelja i vlasnika škole glume za istu stvar, jer je tada pomislila da mogu i one da pobede strah.

- Ova dva slučaja, M.Đ. i Mike Aleksića, imaju više sličnosti. Osim toga što je hrabrost Milene Radulović i drugih glumica podstakla i polaznice škole jahanja da prijave svog instruktora, sve devojke su ovim figurama videle moć i autoritet, a teško je odvojiti to od straha koji su osećale, dešavale su im se gotovo iste stvari, a dva čoveka na gotovo istim položajima su maksimalno koristila svoj autoritet za manipulaciju - kaže izvor Kurira.

Jedna od poslaznica škole jahanja, da podsetimo, juče je svedočila i opisala šta joj se dogodilo sa M.Đ. u toj školi.

- Jedne večeri odlučila sam da prespavam jer sam ujutru imala trening. U toj sobi bile su dve klupe, sto i stolica, ali i jedna fotelja na razvlačenje. Dok je okrivljeni bio u kupatilu, a kada se vratio rekao je: "Micika ajde da te malo masiram ". Tada sam se zbunila, a on mi je prišao i gurnuo me na fotelju, seo je na moje noge i podigao moju majicu - rekla je ona dok je svedočila iz posebne sobe i dodala:

- Ustao je i počeo da simulira seks, a onda mi se obratio: "Comika vidi kako si me napalila!" Prišao mi je i uzeo moje ruke i stavio na njegov polni organ.

Dok je devojka svedočila okrivljeni je sve vreme pričao i negodovao, a kad je završila skočio je sa klupe i rekao "Šta lupaš tu", zbog čega je opomenut.

Juče su svoja svedočenja završile dve devojke, a sledeća dva svedoka biće ispitana 15. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading