IZRAELSKI VOJNIK UPAO U PRODAVNICU U GAZI, PA POČEO DA LOMI! Odmah reagovala vojska - neprimereno, pokrenuta istraga! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.12.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak izraelskog vojnika koji demolira radnju u Gazi za vrlo kratko vreme postao je viralan.

IZRAELSKI VOJNIK UPAO U PRODAVNICU U GAZI, PA POČEO DA LOMI! Odmah reagovala vojska - neprimereno, pokrenuta istraga! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/aljazeeraenglish/

Radnja u Gazi potpuno je uništena od strane jednog vojnika izraelske vojske, a snimak vandalizma objavila je Al Džazira.

Na snimku se vidi kako on namerno baca na pod hranu i druge proizvode, dok se čuje kako se snimatelji smeju.

Izraelska vojska ovo ponašanje je opisala kao "neprimereno" otvorena je istraga protiv lica sa snimka. 

 

 

Prodavnica sa spornog snimka je inače u vlasništvu Palestinca iz Gaze.

Podsećamo, izraelske odbrambene snage (IDF) uputile su danas i apel da se obustavi objavljivanje fotografija razgolićenih Palestinca zatočenih u Pojasu Gaze.

Na spornim fotografijama su palestinski zatvorenici u donjem vešu, a apel je upućen nakon negodovanja zbog ponižavanja fotografisanih Palestinaca i objavljivanja tih slika u lokalnim medijima, prenosi Al Džazira.

Savetnik za nacionalnu bezbednost Cači Hanegbi izjavio je i intervjuu javnom emiteru Kan da širenje takvih slika "ne služi ničemu", ali je insistirao da se osumnjičeni moraju pretresati kako bi se osiguralo da ne nose oružje ili eksploziv.

On je najavio da neće biti dalje distribucije takvih fotografija.

Podsećanja radi, rat u Izraelu besni od 7. oktobra, kada je Hamas upao na teritoriju Izraela kopnom, vodenim putem i napadom paraglajderima. Od tada svakodnevno traju napadi sa obe strane, a samo jednom je bilo na snazi kratkotrajno primirje kako bi humanitarni konvoj prošao do Gaze.


BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading