NEKROFILU DOZVOLJAVALI DA SE IŽIVLJAVA NAD LEŠEVIMA: Manijak u jednoj godini mrtvačnicu posetio 444 puta, niko nije primetio ništa sumnjivo!

Autor:

Svet

29.11.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Fuler (69) iz Velike Britanije osuđen je zbog ubistva dve žene i zlostavljanja više od 100 leševa žena i devojčica tokom 15 godina.

NEKROFILU DOZVOLJAVALI DA SE IŽIVLJAVA NAD LEŠEVIMA: Manijak u jednoj godini mrtvačnicu posetio 444 puta, niko nije primetio ništa sumnjivo!

Foto: KENT Police

Fuler je bio zaposlen kao električar u bolnici koja je deo britanskog zdravstvenog sistema (NHS). Istraga je pokazala da su postojale “proceduralne greške u sistemu” u bolnici koje su omogućile Fuleru da se iživljava na leševima.

Fuler je mrtvačnicu posetio čak 444 puta u jednoj godini, što je prošlo neprimećeno. Takođe, na ovakav sled događaja je uticala i nemarnost zaposlenih u mrtvačnici, koji su tela ostavljali bez nadzora.

Policija je u njegovom domu pronašla biblioteku od 818.051 slike i 504 video-snimka njegovog zlostavljanja. Fuler je promenio svoju izjavu četiri dana nakon početka suđenja i proglašen je krivim.

Dejvid Fuler, koji je osuđen za ubistvo dve žene i zlostavljanje više od 100 leševa žena i devojčica tokom 15 godina, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. Nakon što je priznao dva ubistva i 44 optužbe koje se odnose na 78 žrtava između 2008. i novembra 2020. godine,

Fuler je osuđen na dodatne četiri godine zatvora nakon što je priznao seksualno zlostavljanje tela 23 žene u dobi između 45 i 92 godine, od kojih deset nikada nije identifikovano. Ove optužbe uključuju 12 optužbi za seksualnu penetraciju leša i četiri optužbe za posedovanje ekstremne pornografije između 2007. i 2020. godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading