JEZIVO! ZLOSTAVLJALA I MUČILA DETE SA POSEBNIM POTREBAMA: Užasan slučaj nasilja na Novom Beogradu - bila lični pratilac, a onda...

Autor:

Hronika

28.11.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena D. G. je zadržana zbog krivičnog dela Zlostavljanje i mučenje.

JEZIVO! ZLOSTAVLJALA I MUČILA DETE SA POSEBNIM POTREBAMA: Užasan slučaj nasilja na Novom Beogradu - bila lični pratilac, a onda...

Foto: shutterstock

Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu 28. novembra je od strane ovlašćenih službenih lica PS Novi Beograd zadržana Đ.G. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo Zlostavljanje i mučenje.

Naime, D. G. je prema do sada prikupljenim podacima u periodu od 6. novembra do 08.novembra 2023. godine nad maloletnim detetom, čiji je bila angažovani lični pratilac izvršila upravo zlostavljanje i mučenje.

Kako saznaje portal Republika.rs, radi se o detetu sa posebnim potrebama.

Saslušanje osumnjičene biće obavljeno u četvrtak 30. novembra 2023. godine u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading