UŽAS U TAJNOJ LABORATORIJI U KALIFORNIJI: Trule mrtvi miševi, bočice na kojima piše HIV i Ebola, SIFILIS I MALARIJA - a trag vodi do OVE ZEMLJE!

Autor:

Svet

16.11.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

16. novembra 2023. godine, Izveštaj Predstavničkog odbora objavio je da su patogeni označeni kao “HIV” i “Ebola” pronađeni u tajnoj, ilegalnoj biolaboratoriji u kineskom vlasništvu u Kaliforniji. Ova ilegalna laboratorija, koja se nalazi u gradu Ridli, funkcionisala je godinama bez otkrivanja. Njeno postojanje je otkriveno u decembru 2022. godine, kada je Džesalin Harper, službenica za sprovođenje zakona, primetila zeleno baštensko crevo koje viri iz rupe u strana skladišta za koju se više od decenije smatralo da je prazno.

UŽAS U TAJNOJ LABORATORIJI U KALIFORNIJI:  Trule mrtvi miševi, bočice na kojima piše HIV i Ebola, SIFILIS I MALARIJA - a trag vodi do OVE ZEMLJE!

Foto: Pixabay.com

Hiljade bočica sa biološkim supstancama — uključujući neke sa oznakom sifilis, malarija „HIV“ — i zamrzivač sa oznakom „Ebola“ pronađene su unutar tajne biolaboratorije u kineskom vlasništvu u Kaliforniji. Unutar laboratorije, Harper je otkrila laboratorijsku opremu, proizvodne uređaje, medicinske zamrzivače, laboratorijske miševe i bočice označene na mandarinskom, engleskom i šifrom koja ostaje nedešifrovana, piše Njujork post.

 

Harperovo otkriće je pokrenulo 9-mesečnu istragu grada, koja je na kraju pokrenula republičkog predstavnika Džima Kostu (D-Kalifornija), nakon što su ga Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i Federalni biro za istrage (FBI) sprečili da otkrije koje se aktivnosti dešavaju u ilegalnoj laboratoriji.

 

Laboratorija je bila u vlasništvu i upravljana od strane kineskog državljanina po imenu Jia Bei Žu, koji je imao složene veze sa kineskom vladom. Istražitelji su otkrili da je laboratorija bila opremljena za rad sa širokom spektrom patogena, uključujući HIV, ebole, SARS-CoV-2 i druge opasne bolesti. U laboratorijama su pronađene i bočice sa biološkim supstancama, uključujući neke koje su bile označene šifrom.

U izveštaju od 42 stranice, Komisija za izbor Komunističke partije Kine, koja je u septembru pokrenula sopstvenu istragu o ovom pitanju, detaljno je iznela neke od svojih šokantnih nalaza i zabrinjavajuća pitanja koja postavlja prisustvo očigledno istraživačke laboratorije u kineskom vlasništvu na tlu SAD.

CDC je, međutim, odbio da testira uzorke ili ispita neobeležene bočice, čak i nakon što su gradski zvaničnici ponudili da plate testiranje.

Odgovorni za ovu ilegalnu aktivnost su uhapšeni. Jia Bei Žu, takođe poznat kao Džesi Žu, Ciang He, i David He, državljanin Kine koji je ranije živeo u Klovisu, uhapšen je zbog izrade i distribucije lažno obeleženih medicinskih uređaja u suprotnosti sa federalnim Zakonom o hrani, lekovima i kozmetici (FDCA) i zbog dajanja lažnih izjava Administraciji za hranu i lekove (FDA).

Jia Bei Žu je menjao svoje ime, imena svojih kompanija i njihove lokacije da bi izbegao otkrivanje. Između decembra 2020. i marta 2023. godine, Žu i drugi su proizvodili, uvozili, prodavali i distribuirali stotine hiljada testova za COVID-19, kao i testove za HIV, trudnoću, kliničku urinalizu i druga stanja u Sjedinjenim Američkim Državama i Kini1. Oni su to radili preko kompanija Universal Meditech Incorporated (UMI) i Prestige Biotech Incorporated (PBI), koje su bazirane u Fresnu i Ridli1. UMI i PBI nisu dobili potrebne dozvole za proizvodnju i distribuciju test kitova i neke od test kitova su lažno obeležili. Kada su ga službenici FDA pitali, Žu je dao lažne izjave o svom identitetu, svom vlasništvu i kontroli nad UMI i PBI, i aktivnostima UMI i PBI.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading