MAJMUNI UBILI DEČAKA (10), IZVUKLI MU CREVA, PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Treći napad u selu za nedelju dana, MEŠTANI u strahu

Autor:

Svet

14.11.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečaka starog 10 godina brutalno su ubili majmuni u napadu koji je šokirao stanovnike sela Salki u Indiji.

MAJMUNI UBILI DEČAKA (10), IZVUKLI MU CREVA, PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Treći napad u selu za nedelju dana, MEŠTANI u strahu

Foto: youtube.com/Guardian News

Dipak Thakor je bio sa svojim prijateljima kada su ih napale okrutne zveri, a on je bio najveća žrtva. Zvaničnici su saopštili da su mu majmuni izvukli creva u napadu, a uprkos brzoj reakciji i prebacivanju u bolnicu, mladić je preminuo.

Ovo je samo jedan u nizu napada koje su izvršile bande majmuna u ovom indijskom selu. Žitelji su već navikli na njihova divlja ponašanja i redovno su na oprezu. Međutim, poslednji incident je bio najbrutalniji do sada.

Šumski službenik za Salki, koji je ujedno i predstavnik sela, je uverio stanovnike da se njegov tim očajnički bori sa ovim predatorima. Oni već neko vreme pokušavaju da uhvate "veliku grupu" majmuna koji terorišu selo. U međuvremenu, stručnjaci se pitaju šta je navelo ove životinje na tako divlje ponašanje.

Podsetimo, ovo nije prvi napad majmuna u selu Salki. U poslednjih nedelju dana, ovo je već treći slučaj u kojem su majmuni napali i povredili ljude. Očigledno, situacija je postala ozbiljna i zahteva hitne mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading