UZNEMIRUJUĆE: Vatrogasac uhapšen zbog zlostavljanja i ubistva tromesečnog sina! Hoće li provesti 50 godina iza rešetaka?

Autor:

Svet

02.11.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas i šok zavladali su Stafordom u Virdžiniji kada je 19-godišnji Dalas Bouling uhapšen zbog sumnje da je zlostavljao i ubio svog tromesečnog sina.

UZNEMIRUJUĆE: Vatrogasac uhapšen zbog zlostavljanja i ubistva tromesečnog sina! Hoće li provesti 50 godina iza rešetaka?

Foto: Stafford County Sheriff's Office

 Prema izveštaju Fox News, policija je odmah reagovala na dojavu o incidentu i na lice mesta stigla oko 12 časova 27. oktobra. Hitna pomoć je odmah pristigla i pokušala da reanimira bebu, ali nažalost, svi napori su bili uzaludni. Beba je prevezena u bolnicu gde je, nažalost, preminula.

Očajan otac je uhapšen dan nakon tragičnog događaja, ali iznenađujuće, prema izvorima, Bouling je izuzetno saradljiv sa istražiteljima. On je inače član vatrogasnog i spasilačkog tima okruga Staford, koji je na svom Fejsbuk profilu izdao saopštenje povodom ovog uznemirujućeg slučaja.

"Vatrogasna i spasilačka služba okruga Staford svesna je ozbiljnih optužbi za ubistvo i zlostavljanje deteta koje su izrečene. Ovakva tužba nije u skladu sa vrednostima našeg odeljenja. Zaposleni je stavljen pod administrativno odsustvo do kraja istrage", navodi se u saopštenju.

Dalas Bouling se suočava sa strašnim optužbama za ubistvo i zlostavljanje deteta, a ako ga sud proglasi krivim, preti mu kazna zatvora od čak 50 godina. Ova užasna priča šokirala je celu zajednicu i ostavila trag tuge i neverice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading