UNUK KRVNIČKI UBIO BAKU! Pokušao da sakrije tragove!

Autor:

Svet

25.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se dogodio 22. oktobra ove godine u Mensurinoj kući u ulici Cara Lazara u Modriči. Prema dosadašnjim rezultatima istrage motiv ubistva je koristoljublje, jer je unuk navodno od bake tražio novac, ali ga nije dobio.

UNUK KRVNIČKI UBIO BAKU! Pokušao da sakrije tragove!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Okružni sud u Doboju odredio je jednomesečni pritvoru Amiru Hasanbašiću (18) iz Modriče, osumnjičenom za ubistvo svoje bake Mensure Hasanbašić (69), koju je zverski izbo nožem.

Kako je potvrđeno za ATV, pritvor je određen na predlog Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, prenosi Srpskainfo.

Zločin se dogodio 22. oktobra ove godine u Mensurinoj kući u ulici Cara Lazara u Modriči. Prema dosadašnjim rezultatima istrage motiv ubistva je koristoljublje, jer je unuk navodno od bake tražio novac, ali ga nije dobio.

Nakon ubistva Amir je pokušao da sakrije tragove zločina pa je u veš mašini oprao jaknu i patike. Praveći se da ne zna šta se dogodilo, pozvao je dvojicu prijatelja i s njima ponovo otišao do bakine kuće. Nakon što su “pronašli” telo sve su prijavili policiji. Kako je potvrđeno u PU Doboj na telu starice zatečene su najmanje 24 rane, od uboda nožem, a i kuća je bila ispreturana.

Tokom ispitivanja Amira i prijatelja, na okolnosti prijave, utvrđene su različitosti u iskazima, zbog čega se posumnjalo da se unuk može dovesti u vezu sa ubistvom. Sumnje su se obistinile nakon što je policija tokom uviđaja pronašla tragove koji su na to upućivali. Pronađen je Amirov ruksak u kojem je zatečena okrvavljena majica, rukavice i nož kojim je zločin najverovatnije počinjen.

Iako je u početku negirao povezanost sa zločinom, pritisnut dokazima Amir je tokom kriminalističke obrade priznao ubistvo bake.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading