VOZAČ IZ TUZLE IZAZVAO SAOBRAĆAJKU U PRENOSU UŽIVO: Odvrnuo muziku, upalio kameru, a onda sa 155 na sat naleteo na vozilo (VIDEO)

Autor:

Svet

26.09.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je povređeno sedam osoba, uključujući i bahatog mladića, a dvoje se nalaze na aparatima za održavanje života.

VOZAČ IZ TUZLE IZAZVAO SAOBRAĆAJKU U PRENOSU UŽIVO: Odvrnuo muziku, upalio kameru, a onda sa 155 na sat naleteo na vozilo (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Mladić koji je vozio "mercedes" 155 na sat izazvao je tešku saobraćajnu nesreću u Tuzli.

 

 

Bahati vozač je divljanje prenosio uživo na Instagramu. Na snimku se vidi da je odvrnuo narodnjake i najpre nekoliko puta velikom brzinom prošao kroz crveno na semaforu. Dok je treštala pesma narodne pevačice Hajrije Gegaj naleteo je brzinom od 155 kilometar na sat na drugo putničko vozilo u naselju Solana.

Teško je povređeno sedam osoba, uključujući i bahatog mladića, a dvoje se nalaze na aparatima za održavanje života.

- U ulici 18. hrvatske brigade oko 1.10 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali "tojota" i "mercedes". Povređeno je sedam osoba od čega je pet zadobilo teške telesne povrede konstatovane od lekara Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla - rečeno je u Upravi policije MUP-a TK.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading