MARTINU POTOPLJENA JAHTA! Drama na Atlantiku - ČEKA SPAS NA SPLAVU!

Autor:

Svet

06.10.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nesreća se dogodila u trenutku kada je Martin Daldrup već bio na moru čak 64 dana.

MARTINU POTOPLJENA JAHTA! Drama na Atlantiku - ČEKA SPAS NA SPLAVU!

Foto: pixabay.com

Nemački pomorac Martin Daldrup doživeo je dramatičnu nesreću tokom svoje epohalne avanture na jahti "M Džambo" nasred Atlantskog okeana. Prema izveštaju lista Spiegel, nakon nekoliko dana borbe sa jakim vetrovima, njegova jahta je na kraju potonula kod obale Brazila.

Poslednji izveštaji sa njegovog sajta govore da se Martin trenutno nalazi daleko od kopna, gde je uspeo da se spasi i sada čeka na čamcu za spasavanje. U izjavi koju je dao putem svog sajta, Martin Daldrup je rekao: "Teretni brod je na putu da me spasi." Međutim, procenjuje se da će brodu trebati oko 20 sati da stigne do njega.

Ova nesreća se dogodila u trenutku kada je Martin Daldrup već bio na moru čak 64 dana. Ovaj avanturista i autor je poznat na društvenim mrežama i ima nekoliko stotina hiljada pratilaca koji su pratili njegovo putovanje preko Atlantskog okeana.

Njegova izvanredna priča privlači pažnju javnosti, a mnogi ljudi širom sveta prate razvoj događaja i nadaju se da će Martin Daldrup sigurno stići do spasilačkog broda. Ova nesreća nas podseća na izazove i rizike koje pomorci i avanturisti često suočavaju na otvorenom moru i podseća nas na važnost sigurnosnih mera i pripreme prilikom takvih ekspedicija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading