NAJJAČA MOLITVA ZA NOVAC: Čudotvorac rešava sve materijalne PROBLEME ako OVO ispoštujete!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomolite se čudotvorcu Spiridonu.

NAJJAČA MOLITVA ZA NOVAC: Čudotvorac rešava sve materijalne PROBLEME ako OVO ispoštujete!

Foto: shutterstock

Vernici kada su vremena teška okreću se Bogu i kroz molitvu iskazuju zahvalnost i mole za poboljšanje života. 

U pravoslavnoj veroispovesti postoji molitva svetom Spiridonu za novac koja je vrlo jaka molitva i ona pomaže verniku u problemima.

Ovu molitvu kako mnogi tvrde, treba čitati svaki dan dok se sam problem ne reši. 

Spiridon iz Trimifuntskog bio je čuveni čudotvorac tokom svog života. Lečio je neizlečivo bolesne ljude, kao i fizičke i duševne bolesti, izgonio demone, pa čak i oživljavao mrtve.

Spiridon iz Trimifuntskog je rođen u skromnoj seljačkoj porodici i radio je kao čobanin, pa je na ikonama Svetog Spiridona prikazan u pastirskoj kapi. Imao je zdrav duh i bistru dušu jer nije imao obrazovanje.

 

 

Molitva svetom Spiridonu za novac

O blaženi Sveti Spiridone!

Molite se za milost Boga čovječanstva, neka nas ne osudi po našim bezakonjima, ali neka učini s nama svojom milošću. Zamolite nas, sluge Božije (imena), od Hrista i Boga naš miran, spokojan život, zdravlje duha i tijela. Izbavi nas od svih nevolja duše i tijela, od svake klonulosti i đavolskih kleveta.

Sjeti nas se na prijestolju Svemogućeg i moli Gospoda, neka nam podari oproštenje mnogih naših grijeha, podari nam ugodan i miran život, ali podari nam bestidnu i mirnu smrt i vječno blaženstvo u budućnosti, neka nam neprestano šalje slava i hvala Ocu i Sinu i Duhu Svetome, sada i uvek i u vekove vekova, Amin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading