DOSTAVLJAČ HRANE RANIO POZNATOG JUTJUBERA U TRŽNOM CENTRU! Dobio metak u stomak zbog NESLANE ŠALE - kamera zabeležila jezivu scenu! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.10.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako jutjuber nastavlja sa svojom neprijateljskom šalom, dostavljač hrane izvlači pištolj i puca mu u grudi

DOSTAVLJAČ HRANE RANIO POZNATOG JUTJUBERA U TRŽNOM CENTRU! Dobio metak u stomak zbog NESLANE ŠALE - kamera zabeležila jezivu scenu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/DKaplanFox5DC

U tržnom centru u Virdžiniji, mladi jutjuber Taner Kuk (21) postao je žrtva tragičnog incidenta nakon što je pokušao izvesti kontroverznu šalu sa dostavljačem hrane, Alanom Kolijem. Incident, koji je zabeležila kamera, rezultirao je ozbiljnim ranjavanjem Kuka i postavlja pitanje o granicama i posledicama šala na društvenim medijima.

Na snimku se može videti kako Taner Kuk prilazi Alanu Koliju ispred restorana brze hrane, držeći uključenu kameru. Kuk uporno gura telefon u lice dostavljača, koji ga nekoliko puta moli da prestane. Kako jutjuber nastavlja sa svojom neprijateljskom šalom, Koli izvlači pištolj i puca Kuku u grudi.

Trenutak kada je pucao učinio je da se kupci tržnog centra razbeže u strahu za svoje živote. Alan Koli je nakon incidenta optužen za ranjavanje, ali je sudija na kraju presudio da je delovao u samoobrani, što ga je oslobodilo optužbi.

 

 

Taner Kuk, tokom suđenja, tvrdio je da nije primetio da je uplašio ili naljutio Kolija tokom svoje šale, uprkos tome što ga je dostavljač tri puta molio da prestane. Kuk je izjavio da je njegova namera bila da zbuni svoje "žrtve" šala kako bi zabavio svoju onlajn publiku. Međutim, priznao je da njegove mete često reaguju na takav način.

Ovo suđenje i incident su bacili svetlo na etička pitanja koja se tiču šala na društvenim medijima i njihovih posledica. Mnogi su se zapitali gde je granica između zabave i nepotrebnog straha ili stresa koji se može izazvati šalama ovakvog tipa.

Taner Kuk je priznao da zarađuje novac od svojih video snimaka na društvenim medijima, što dodatno ističe potrebu za pažljivim razmatranjem etičkih aspekata sadržaja koji se deli na internetu. Ovaj incident takođe podseća na važnost promišljenog ponašanja i poštovanja drugih, kako u stvarnom svetu tako i na internetu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading