1,6 MILIJARDI DOLARA DOBIO NA DŽEKPOTU! Krije se identitet muškarca koji je osvojio istorijski dobitak!

Autor:

Svet

28.09.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac na džekpotu dobio 1,6 milijardi dolara

1,6 MILIJARDI DOLARA DOBIO NA DŽEKPOTU! Krije se identitet muškarca koji je osvojio istorijski dobitak!

Foto: pixabay.com

Muškarac na Floridi dobio je drugi po veličini dobitak lutrije u istoriji SAD u iznosu od 1,6 milijardi dolara, ali se njegov identitet krije i može ostati tajna još 90 dana, saopštila je Lutrija Floride.

Džekpot "Mega milions" preuzet je u ponedeljak, sedam nedelja nakon izvlačenja 8. avgusta. Bilo je 31 izvlačenje, dvaput nedeljno, ali dobitnika nije bilo sve dok kupac tiketa u supermarketu u Neptun Biču, oko 25 kilometara istočno od Džeksonvila, nije dobio svih šest traženih brojeva.

Osvajač će imati opciju da zahteva pun iznos isplaćen u 30-godišnjem anuitetu ili da uzme paušalni iznos od 794,2 miliona dolara u gotovini, navodi se na veb stranici "Mega milions".

Dobici se oporezuju, a prema zakonu Floride, dobitnici lutrije koji traže nagrade od 250.000 dolara ili više, ne moraju javno da otkriju svoj identitet do 90 dana nakon preuzimanja nagrade.

Za kupljen tiket od dva dolara, šanse za osvajanje džekpota su oko jedan prema 300 miliona.

"Mega milions" je saopštio da je džekpot bio najveći u njegovoj istoriji i tako nadmašio nagradu od 1,537 milijardi dolara, koja je osvojena u Južnoj Karolini 2018. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading