HULK HOGAN SE OŽENIO PO TREĆI PUT: Ćerka mu nije došla na svadbu, a mlada je dobila prsten od 100.000 dolara!

Autor:

Sport

23.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda američkog rvanja ponovo stala na ludi kamen.

HULK HOGAN SE OŽENIO PO TREĆI PUT: Ćerka mu nije došla na svadbu, a mlada je dobila prsten od 100.000 dolara!

Foto: Tanjug/AP

Hulk Hogan

Legenda američkog rvanja Hulk Hogan (70) oženio se po treći put. Njegova najnovija supruga zove se Skaj Dejli, a venčanje je održano na Floridi.

Venčanje je bilo skromno, bez velike pompe, a srećan par je bio okružen samo najbližim prijateljima i porodicom.

Međutim, na venčanju se nije pojavila njegova 35-godišnja ćerka iz prvog braka Bruk. Sa druge strane, njen mlađi brat Nik (32) je bio prisutan i na društvenim mrežama je sa svojim pratiocima podelio delove slavlja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hulk Hogan

Hulk i Skaj su prethodno bili u vezi oko godinu i po dana, ali su je vešto krili od očiju javnosti.

Upoznali su se početkom 2022. godine na jednoj zabavi kod zajedničkih prijatelja, a ubrzo posle toga je Hogan zaprosio svoju izabranicu dijamantskim prstenom čija se vrednost procenjuje na 100.000 dolara.

Pre veze, a sada i braka, sa Skaj, Hogan je imao turbulentan razvod sa svojom drugom suprugom, Lindom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hulk Hogan

Hulk Hogan

Hulk Hogan je rođen 11. avgusta 1953. godine. Hogan je jedan od najpoznatijih i najuticajnijih profesionalnih rvača u istoriji. Njegova karijera u svetu rvanja obuhvata različite organizacije i decenije, a najpoznatiji je po svojim uspesima u američkom rvanju (WWE).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hulk Hogan

Hogan je postao poznat po svojoj izrazitoj harizmi, karakterističnom izgledu i uzbudljivim borbama u ringu. Tokom svoje karijere osvojio je mnoge titule svetskog prvaka, a njegov lik i pojava postali su prepoznatljivi u svetu sporta i zabave. Hogan je takođe popularan izvan ringa, pojavljivao se u filmovima, serijama i ostvario je uspešnu karijeru kao glumac i medijska ličnost.

Iako se njegova karijera u profesionalnom rvanju proteže kroz različite ere i organizacije, Hogan je ostao jedan od najprepoznatljivijih i najvoljenijih rvača u istoriji, te je imao značajan uticaj na popularnost i komercijalni uspeh profesionalnog rvanja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading