KATASTROFALNE VESTI IZ PARTIZANA: Nemaju gde da igraju utakmice, oglasili se hitnim saopštenjem!

Autor:

Sport

23.09.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je neprihvatljiva, poručuju crno-beli.

KATASTROFALNE VESTI IZ PARTIZANA: Nemaju gde da igraju utakmice, oglasili se hitnim saopštenjem!

Foto: Starsport

Vaterpolo klub Partizan nalazi se u teškoj i, kako su naveli, neprihvatljivoj situaciji nakon spoznaje da u tekućoj sezoni nemaju gde da igraju utakmice.

Crno-beli bi po rasporedu takmičenja trebalo da dočekaju Vojvodinu 1. oktobra, ali zbog kvara filtera na banjičkom bazenu to nije izvodljivo. Tim povom, VK Partizan se oglasio saopštenjem.

Foto: Starsport

NOSTALGIJA: Utakmica protiv Mladosti

- Bazen SRC "Banjica", godinama stecište evropskih, svetskih i olimpijskih šampiona, trenutno je prazan i njegova budućnost je neizvesna. Nažalost, od 26. jula, bazen je van funkcije zbog kvara na filterima, prema izjavi nadležnih organa. Ovakva situacija nije prihvatljiva za klub kao što je Partizan, bilo da se radi o mlađim kategorijama ili prvom timu. Partizan je čak i tokom ratnih vremena proizvodio igrače koji su osvajanjem odličja, u juniorskim i seniorskim selekcijama, naciju činili ponosnom. Sad, dok je prvenstvo u toku, a prvi meč na domaćem terenu zakazan je za 1. oktobar, hitno molimo nadležne organe i sve one koji mogu da pomognu da bazen poprave i napune vodom što je pre moguće. Ovo je ključno kako bismo osigurali da naša deca i članovi prvog tima budu spremni za sezonu, a klub nesmetano nastavio da proizvodi buduće olimpijske šampione. Vreme je da zajedno radimo na ponovnom uskađivanju sa vaterpolo tradicijom i radosti koju donosimo naciji - piše u saopštenju Partizana, najtrofejnijeg kluba u zemlji i sedmostrukog prvaka Evrope. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Amko

24.09.2023 18:19

Klub koji ima 7 titula prvaka evrope treba da se ugasi ,ja mislim da ovo može samo u Srbiji,neki novi klubovi koji su juče nastali imaju uslove a Paetizan nema stvarno nema se reci