"PAO" PODGORIČANIN KOJI JE POMAGAO SRBIMA U KOPANJU TUNELA DO VIŠEG SUDA: Uhapšeni iza sebe ima debeo dosije!

Autor:

Hronika

23.09.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu se na teret stavljaju krivična dela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja putem pomaganja.

"PAO" PODGORIČANIN KOJI JE POMAGAO SRBIMA U KOPANJU TUNELA DO VIŠEG SUDA:  Uhapšeni iza sebe ima debeo dosije!

Foto: Vlada Crne Gore/R.Koprivica

Tunel

Podgorička policija je uhapsila Predraga Mirotića (31) pod sumnjom da je deo kriminalne grupe koja je odgovorna za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

Njemu se na teret stavljaju krivična dela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja putem pomaganja.

Podsetimo, prethodno su zbog istog krivičnog dela uhapšeni Cenogorka koja je povezana sa Višim sudom, kao i četvorica Srba -Milan Marković. Veljko Marković, Dejan JOvanović i Vladimir Ervić.

Protiv svih njih su podnete krivične prijave, a istražitelji tragaju za najmanje još pet osoba koje se takođe sumnjiče za ista krivična dela, uključujući kriminalno udruživanje.

Kako pišu Vjesti  Mirotić je povratnik u izvršenju krivičnih dela. Njemu je suđeno za prevaru, ali i zbog optužbi da je bio dio grupe koja je 2019. godine, preteći pištoljem radnicima, opljačkala benzinsku pumpu “Montenegro petrol” u Podgorici...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading