STRAVIČNE PRETNJE ZBOG DESINGERICINE ŽENE?! Gastoz najavio žestoki obračun sa popularnim reperom, svi čekaju njegov odgovor!

Autor:

Zabava

23.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz je javno isprozivao Desingericu, pa mu poručio da želi suočavanje.

STRAVIČNE PRETNJE ZBOG DESINGERICINE ŽENE?! Gastoz najavio žestoki obračun sa popularnim reperom, svi čekaju njegov odgovor!

Foto: youtube.com/printscreen, ATAImages

Dugo se u medijima spekulisalo da kontroverzni reper, Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica, gaji veliku dozu animoziteta i netrpeljivosti prema kolegi Nenadu Marinkoviću Gastozu, zbog toga što se on otvoreno nabacio njegovoj sadašnjoj ženi Neveni, u trenutku kada su zajedno bili u jednom rijalitiju.

Desingerica je još tada bacio "hejt" na Nenada i to se do sada nije promenilo, a sada se na iznenađenje mnogih oglasio i Gastoz, te mu uputio "žestoku" opomenu i jasno stavio do znanja da više neće tolerisati razne navode i poređenje s njim.

Republika

Foto: Republika.rs

Desingerica

 

- Vidi ovako brate, bude li mi još neko rekao da si ti luđi od mene, gepekovaću te, tako da bi bilo lepo da ti i ja imamo neki čelendž, da vidimo ko je luđi brate. Mene je stvarno blam da mi neko kaže da je luđi od mene - poručio je Gastoz u svom videu na Instagramu.

Naravno, Gastoz se samo našalio sa Desingericom i time svima stavio do znanja da među njima nema netrpeljivosti, a da kakav će biti Despićev odgovor na ovo - ostaje nam da ispratimo na društvenim mrežama.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Marinković Gastoz

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading