"U KANALU JE VELIKA ZVER, NOSI LJUDSKE OSTATKE U USTIMA": Građani na Floridi zatekli užasan prizor, pa u šoku pozvali policiju!

Autor:

Svet

23.09.2023

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz kancelarije šerifa okruga Pinelas javnost su izvestili da je životinja duga četiri metra "humano" usmrćena nakon što je izvučena iz vode.

"U KANALU JE VELIKA ZVER, NOSI LJUDSKE OSTATKE U USTIMA": Građani na Floridi zatekli užasan prizor, pa u šoku pozvali policiju!

Foto: Tanjug/AP

Krokodil je godinama bio u "okovima"

Vlasti su eutanazirale gotovo četiri metra dugog aligatora u gradu Largu na Floridi. Učinili su to u petak poslepodne nakon što videli da životinja koja se nalazi u jednom kanalu ima ljudske ostatke u ustima!

Iz kancelarije šerifa okruga Pinelas javnost su izvestili da je životinja "humano" usmrćena nakon što je izvučena iz vode. Potom su iz vode izvukli još ljudskih ostataka.


Još uvek se ne zna je li aligator zaista usmrtio nekoga ili je jednostavno naišao na telo koje pluta u vodi i doneo odluku koja ga je koštala života, piše Guardian.

Smrtonosni napadi aligatora su retki. Prema životinjskoj enciklopediji AZ Animals, svake godine u SAD-u se u proseku prijavi oko šest kobnih napada.

Više od milion aligatora živi na Floridi. Tokom poslednjih deset godina, u toj se saveznoj državi godišnje se u proseku dogodi osam slučajeva napada na ljude koji rezultiraju time da ljudi traže lekarsku pomoć.

Istražitelji su rekli da sprovode obdukciju ostataka koji su pronađeni kod aligatora kako bi utvrdili uzrok smrti. Identitet mrtve osobe još uvek nije potvrđen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading