"VIDEO SAM KAKO NOSI LEŠ U ČELJUSTIMA, MORAO SAM DA SNIMIM!" Policija pucala u opasnog PREDATORA - prolaznik zatekao jezivu scenu u parku (VIDEO)

Autor:

Svet

23.09.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo kada je jedan prolaznik primetio ovog ogromnog gmizavca kako vuče telo u svojim čeljustima niz stambenu ulicu.

"VIDEO SAM KAKO NOSI LEŠ U ČELJUSTIMA, MORAO SAM DA SNIMIM!" Policija pucala u opasnog PREDATORA - prolaznik zatekao jezivu scenu u parku (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@rawsalerts

U zastrašujućem incidentu u okrugu Pinelas na Floridi, veliki aligator je uhvaćen kako nosi telo nepoznatog čoveka niz kanal. Scene ovog užasa zabeležene su na fotografijama i video snimcima na kojima se vidi aligator, dug čak četiri i po metra, prekriven krvlju, dok su policajci stajali oko njega.

Sve je počelo kada je jedan prolaznik primetio ovog ogromnog gmizavca kako vuče telo u svojim čeljustima niz stambenu ulicu u gradu Largo. Svedok ovog strašnog prizora, Džamarkus Bulard, odmah je počeo da snima događaj.

- Video sam ga kako nosi telo u čeljustima, pa sam počeo da snimam - rekao je Bulard lokalnim medijima. On je obavestio vatrogasnu službu u Largu, koja se nalazila samo nekoliko koraka od mesta incidenta. Aligator je kasnije upucan i izvučen iz vode.

 

 

Jedna stanovnica ovog područja, Dženifer Din, svedočila je o događaju i izjavila: "Mnogo mojih komšija je bilo ovde i čuli smo pucanj. Pretpostavljam da su ubili aligatora."

Кancelarija šerifa okruga Pinelas potvrdila je da su telo žrtve i aligator izvučeni iz kanala, ali su odbili da daju detalje o tome da li su policajci morali upotrebiti vatreno oružje.

 

 

Ovo područje se nalazi u blizini popularnog parka Ridžkrest, koji uključuje jezero od pet hektara u kome žive aligatori. Iako je poznato da aligatori povremeno lutaju kroz komšiluk, stanovnici su šokirani veličinom i nasilnim ponašanjem ovog aligatora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading