SILOVAO MI JE MRVU ĆERKU TRI PUTA! Stravična ispovest majke devojke koju je MONSTRUM zlostavljao u MRVAČNICI: Ja sam je ljubila, a on joj se peo po koži!

Autor:

Svet

20.09.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum iz Engleske imao na stotine žrtava koje je zlostavljao u mrtvačnici.

SILOVAO MI JE MRVU ĆERKU TRI PUTA! Stravična ispovest majke devojke koju je MONSTRUM zlostavljao u MRVAČNICI: Ja sam je ljubila, a on joj se peo po koži!

Foto: Youtube-sky news

Stravična priča porodice iz Engleske uzdrmala je svet. Naime, Nevres Kemal, Azra unastradala je 2020. godine kada je pala sa mosta u Kentu, a onda je njenu majku sačekala jeziva vest da je telo njene ćerke silovao muškarac u mrtvačnici i gnusan čin snimao.

Policijski službenici su objasnili Nevres da je telo njene ćerke Azre silovano dok je bila smeštena u mrtvačnici bolnice Tunbridž Vels, a ispostavilo se da je Azra jedna od najmanje 100 žrtava monstruma Davida Fulera, dugogodišnjeg menadžera za elektro održavanje u bolničkom trustu.

Žrtve njegovih zlodela su bile uzrasta od devet do stotinu godina.

Dvadesetčetvorogodišnja Azra je preminula na najsuroviji način, a onda je tri puta silovana u mrtvačnici. Čitavu ovu priču, podelila je njena majka.

Prvi napad na Azru se dogodio samo nekoliko sati pre nego što je Nevres došla da se oprosti od svoje ćerke u mrtvačnici - a dogodio se ponovo nekoliko sati nakon što je ona napustila taj prostor.

- Provela sam dva sata u mrtvačnici spavajući pored nje. To mi je pružilo neki oblik utehe. Međutim, nisam znala da je moju kćerku zlostavljao pre tog dana i te večeri. Dok sam mazila njenu kosu, spavala na njenoj kosi, neki muškarac je... doslovno se peo po njenoj koži... A ja sam je ljubila, grlila i govorila joj poslednje zbogom." Dodala je: "I to je prilično strašno, veoma strašno, ali to nije sramota Azre. To nije ni moja sramota - počela je ona svoju priču, pa nastavila:

Republika

Foto: Profimedia

Nevres Kemal

- Kao što žene koje su bile silovane širom sveta imaju svoj glas, tako i Azra ima svoj glas - ja govorim u ime svoje ćerke.

Novinar koji ju je intrervjuisao rekao je da je to bio najgori intervju koji je ikada uradio.

- Azra i ja smo bili prijatelji. Ona mi je pomagala na nekoliko priča koje sam radio za Sky News, posebno kada je bilo potrebno intervjuisati ljude iz teških sredina, uključujući krijumčare droge i dilere. Imala je izvanrednu sposobnost da uspostavi kontakt s ljudima i pomogne mi da dobijem te važne intervjue. Kada je Azra preminula, napisao sam posvetu u njenu čast. Takođe sam bio prijatelj sa njenom majkom, Nevres, već više od decenije.

Kako je istraga pokazala, David Fuler je Azru putem interneta. Fuler je išao toliko daleko da je fotografisao imena svojih žrtava na evidenciji mrtvačnice i ponekad njihove identifikacione oznake. Policiji je rekao da je žrtve istraživao tek nakon izvršenog zločina, te nije mogao da objasni zašto je Azru tražio kad je njen telo već bilo prebačeno u drugu mrtvačnicu.

Republika

Foto: Youtube-sky news

Azra, preminula devojka

Svoje zločine je snimao, a onda video zapise prebacivao na svoj kućni računa. U njegovoj kući je pronađena kutija sa četiri hard diska sa pet terabajta prostora za skladištenje podataka. 

Sud u Maidstonu je otkrio da su materijali koje je David Fuler sakupljao i čuvao sadržavali "biblioteku nezamislive seksualne perverzije", a svi ovi jezivi snimci su nastali u mrtvačnicama dva bolnička centra na kojima je radio. Prvo je radio u bolnici Kent i Sussex, gde je radio od 1989. godine, a potom je prešao u bolnicu Tunbridge Wells 2010. godine.

Ono što dodatno čini ovu priču zastrašujućom jeste činjenica da je Fuler u svojim zločinima bio bezobziran

Prvi napad na Azru dogodio se 20. jula 2020. godine, čak šesnaest godina nakon što je prvi put stigao u bolnicu. Sledeći napad se desio narednog dana kada je Nevres posetila svoju ćerku - sa Azrom je proveo dvadeset tri minuta. Samo dva dana kasnije, ponovo se vratio da je zlostavlja, ovog puta čak trideset pet minuta. Napadi su se inače događali usred dana.

- Nekako je delovao veoma samouvereno, provodeći toliko vremena sa Azrom. Kasno popodne, rano veče - bio je veoma bezobrazan - izjavila je nejna majka.

Da bi razumela kako je ovo uopšte moglo da se dogodi, Nevres je zahtevala sastanak sa visokim osobljem Maidstone i Tunbridge Wells NHS Trust-a, koji su pristali na sastanak sredinom oktobra. Na tom sastanku otkrila je da je David Fuller, kao radnik za održavanje električnih sistema, imao neke legitimne razloge za pristup mrtvačnici, što znači da je imao svoju karticu za pristup prostoru.

Republika

Foto: Youtube-sky news

Azra, silovana u mrtvačnici

Kako je mrtvačnica imala pet zaposlenih koji su obično radili od 8 ujutro do 4 popodne. Fullerova smena bila je od 11 ujutro do 7 uveče, te su se njegovi napadi događali tokom tog vremenskog prozora, u kasnijem delu njegove smene. Imao je mogućnost da neprimetno ulazi u prostor za obdukciju kroz klinički kancelarijski prostor, a u prostoriji za obdukciju nije postojao CCTV nadzor.

- Ulazio je u mrtvačnicu i prostoriju za obdukciju hiljade puta, ne stotine, hiljade puta, i niko ga nikada nije zaustavio ili pitao šta ovaj čovek radi ovde?

Na sastanku joj je rečeno da je Fuler bio osoba kojoj su se obraćali, uvek je bio na raspolaganju osoblju mrtvačnice. Manipulisao je njima i postali su poslušni, nikada nisu dovodili njegovo prisustvo u pitanje. Portparol NHS Trust-a joj je saopštio da bi Fuler imao mnogo legitimnih razloga da poseti mrtvačnicu, kao što je provera temperature frižidera.

- CCTV materijal iz mrtvačnice pokazuje da je na kamerama nosio predmete ili vršio radnje koje bi imale legitimno objašnjenje za njegovo prisustvo - zaključio je sud.

Na sastanku sa izvršnim direktorom Trusta, Milesom Scottom, Nevres je rekla da je prvo pitanje koje je postavila bilo "zašto još uvek ovde radite?", verovala da je da treba da podnese ostavku.

Republika

Foto: Youtube-sky news

David Fuler

Zakon koji se odnosi na Fullerove zločine je član 70 Zakona o seksualnim deliktima iz 2003. godine - prodiranje u mrtvo telo - za koji je maksimalna kazna dve godine zatvora. Takođe je priznao krivicu za član 63 Zakona o krivičnom pravosuđu i imigraciji iz 2008. godine - ekstremna pornografija koja uključuje mrtvo telo - za šta se može izreći kazna od tri godine. Nevres smatra da bi trebalo da postoji jasniji zakon o nekrofiliji sa mnogo strožim kaznama za one koji počine ovakav zločin, slično kaznama za silovanje, koje mogu iznositi između 4 i 19 godina zatvora za svaku žrtvu.

- Muškarci i žene širom zemlje biće zgroženi onim što čitaju. I podsećam ih da ako je to bio vaš voljeni, vi biste urlali od besa - a ja tiho urlam i molim ljude koji donose zakone da stvore zakon da ovo postane krivično delo i da se izrekne odgovarajuća kazna. Moramo poštovati mrtve i ovo se nikada ne sme ponoviti.

Nevres je već bila nezadovoljna istragom kentaške policije u vezi smrti svoje kćerke koja jepreminula nakon što je pala kroz procep između dve strane autoputa A21 blizu Tonbridža u Kentu. Ona i muški suvozač pokušavali su da dobiju pomoć nakon što im se automobil zapalio. Policijska uprava Essexa istraživala je da li je policija iz Kenta sprovela dovoljno temeljnu istragu o tome šta se tačno dogodilo.

Zbog toga je Nevres već bila nepoverljiva prema vlastima i policiji kada su drugi put pokucali na njena vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading