PRIGOŽIN I UTKIN IDENTIFIKOVANI? UNAKAŽENA tela u mrtvačnici prepoznao jedan od komandanata Vagnera PO OVIM ZNACIMA

Autor:

Svet

24.08.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski portal Cargrad navodi da su pogonuli šef Vagnera i njegov pomoćnih identifikovani.

PRIGOŽIN I UTKIN IDENTIFIKOVANI? UNAKAŽENA tela u mrtvačnici prepoznao jedan od komandanata Vagnera PO OVIM ZNACIMA

Foto: Profimedia, Printscreen

Izvor iz Cargrada u komisiji Federalne agencije za vazdušni saobraćaj demantovao je informaciju da se vizuelno ne mogu identifikovati tela Prigožina i njegove desne ruke Utkina. Moći. Njihova identifikacija je obavljena prema posebnim znacima, ali će konačnu potvrdu dati genetski pregled.

U medijima se proširila informacija da nakon pada aviona u Tverskoj oblasti tela osnivača Vagnerovog PMC Jevgenija Prigožina i njegove desne ruke Utkina, navodno, nisu mogla da budu identifikovana. Tela su navodno toliko izgorela da se ne mogu vizuelno identifikovati.

Međutim, izvor Cargrada u komisiji Federalne agencije za vazdušni saobraćaj demantovao je ovu informaciju. Da, tela su unakažena, a Prigožin i Utkin su identifikovani po posebnim znacima

Tela su unakažena, ali ne toliko da se ne primećuju posebni znaci na, objasnio je sagovornik Carigrada. Prigožin ima nekoliko takvih na svom telu, plus njegove lične stvari i telefon koji su pronađeni na mestu nesreće. Utkin je imao i identifikacione oznake koje potvrđuju njegov identitet.

Izvor Čeka-OGPU navodi da je telo Jevgenija Prigožina zvanično identifikovano jedan od komandanata Vagnera. Glavni znak je bio odsustvo prsta. Takođe, drugi vođa Vagnera, Dmitrij Utkin, identifikovan je po visini i tetovažama.

Konačnu potvrdu identiteta poginulih daće genetski pregled, ali to se ne radi za dan ili čak za dva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading