BIZARNO! Proglasili živu ženu mrtvom i poslali je u mrtvačnicu, pogrebno preduzeće odmah reagovalo!

Autor:

Svet

03.02.2023

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pogrebnom preduzeću primetili da žena diše.

BIZARNO! Proglasili živu ženu mrtvom i poslali je u mrtvačnicu, pogrebno preduzeće odmah reagovalo!

Foto: Printskrin/Youtube/Lets do it

Centar za specijalnu negu Glen Ouksa u SAD kažnjen je sa 10.000 dolara nakon što je pogrebno preduzeće otkrilo da je žena koja im je poslata u torbi još živa.

Odeljenje za inspekcije i žalbe Ajove potvrdilo je da je 66-godišnja žena proglašena mrtvom 3. januara u ustanovi za specijalnu negu koja se brine o osobama sa Alchajmerovom bolešću.

Žena, čije ime nije objavljeno, imala je ranu demenciju, anksioznost i depresiju. Stavljena je u vreću za telo sa zatvaračem i odvedena u pogrebno preduzeće, gde su radnici ustanovili da diše i pozvali hitnu pomoć. Odvezena je u bolnicu Mersi Vest Lejks, gde je disala, ali nije reagovala na pozive, piše Skaj njuz.

Policija neće podnositi krivične prijave

Žena je na kraju vraćena u centar za negu, gde je umrla 5. januara. Član osoblja Glen Ouksa koji je radio 12-časovnu smenu i bio je deo tima koji je brinuo o ženi rekao je istražiteljima da je 3. januara prijavila medicinskoj sestri da žena ne diše i da nema puls. Medicinska sestra takođe nije mogla da pronađe puls i potvrdila je da žena ne diše.

Žena je proglašena mrtvom oko 6:30 po lokalnom vremenu, otprilike 90 minuta nakon što je član osoblja prvi put prijavio da žena ne daje znake života. Zaposleni u pogrebnom zavodu i druga medicinska sestra koji su oko sat vremena kasnije stavili ženu u torbu i vozilo pogrebnog preduzeća takođe nisu našli znake života.

Liza Istman, izvršna direktorka Centra za negu Alchajmera Glen Oks, rekla je u saopštenju da centar duboko brine o svojim štićenicima i da ostaje posvećen nezi na kraju života. Iz Uprave policije saopšteno je da ne planiraju podnošenje krivične prijave za ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading