DEČAK PAO SA STUBA, OŠTAR ŠILJAK OGRADE MU PROBIO BUBREG! Jeziva ispovest majke ledi krv u žilama: Bio je bled kao krpa, mislila sam da će UMRETI! (FOTO)

Autor:

Svet

16.09.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je ugledala krvavog sina, umalo se nije onesvestila.

DEČAK PAO SA STUBA, OŠTAR ŠILJAK OGRADE MU PROBIO BUBREG! Jeziva ispovest majke ledi krv u žilama: Bio je bled kao krpa, mislila sam da će UMRETI! (FOTO)

Foto: walesonline.co.uk/Adie Morris

Jedna majka strahovala je da će njen sin umreti nakon što je pao dok se peo na stub i završio na oštroj ogradi koja mu je probola bubreg.

Osmogodišnji Tigan Vilijams je bio napolju sa prijateljima i sedeo je na stubu ispred crkve u Velsu, kada je pao sa njega. Pukom srećom, uspeo je nekako da se sam skine sa ograde i stigne kući, uprkos ozbiljnoj rani koju je zadobio.

Njegova majka, Edi Moris (29) kaže da se skoro onesvestila kada je potom saznala da je šiljak prodreo više od 2 centimetra u njegovo telo, tom prilikom probivši mu bubreg. Brzo je prevezen u bolnicu Rojal Glamorgan, a zatim prebačen u Dečju bolnicu Nojeva Barka u Kardifu gde je proveo pet dana.

Foto: walesonline.co.uk/Adie Morris

Šiljak ograde koja je Tiganu Vilijamsu probola bubreg

Edi je rekla za WalesOnline:

- Uspaničila sam i tresla se - bilo je užasno. Toliko toga mi je prolazilo kroz glavu i bila sam potpuno u šoku. Bio je lepljiv, bled k'o krpa i tresao se - mislio je da će umreti - rekla je ona.

- Igrao se sa prijateljima i sedeo je na malom stubu pored crkve. Zatim je skliznuo i nabio se na šiljak. Sam se skinuo sa ograde i peške se vratio kući da mi kaže šta se dogodilo. Došao je kući i inače je dosta trapav, pa sam rekla: "Šta si sada uradio?" A onda se okrenuo i skoro sam se onesvestila kad sam videla svu krv na njegovim leđima.

Foto: walesonline.co.uk/Adie Morris

Krv koja je kuljala iz dečakove rane

Edi je rekla da je Tiganu bila potrebna operacija kako bi se rana očistila i istražio stepen povrede. Srećom, Tigan nema trajnih oštećenja i potpuno će se oporaviti.

Ona je dodala:

- Rekli su mi da je on toliko srećan što nema trajnih oštećenja i što nije izgubio mnogo krvi. Za sada će morati da ide na fizioterapiju za disanje jer nije pravilno punio pluća i takođe će ići na fizioterapiju da ojača tu stranu tela jer je mišić oslabio gde ga je šiljak povredio.

Foto: walesonline.co.uk/Adie Morris

Tigan Vilijams

- Rekli su mi da su u bolnici bili zapanjeni njegovom hrabrošću - jednostavno su mu dopustili da urade sve što je potrebno da ga učine boljim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading