ZAGRLJENE SU PREŠLE NA DRUGI SVET, NISU NI ZNALE ŠTA SE DEŠAVA: Majka tragično stradalih bliznakinja (4) otkrila kako su izgledali njihovi poslednji trenuci

Autor:

Svet

07.09.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova smrt je izbezumila roditelje širom sveta.

ZAGRLJENE SU PREŠLE NA DRUGI SVET, NISU NI ZNALE ŠTA SE DEŠAVA: Majka tragično stradalih bliznakinja (4) otkrila kako su izgledali njihovi poslednji trenuci

Foto: Facebook

Tragično nastradale bliznakinje

Izbezumljena majka otkrila je ono što veruje da su bile poslednje reči njenih ćerki bliznakinja pre nego što su se ugušile u svojoj kutiji za igračke.

Auroru i Kelan je otac stavio u krevet u njihovoj kući u Džeksonvilu, na Floridi, 25. avgusta, ali su umesto toga odlučile da se ušuškaju u sanduku za igračke od kedra gde su čuvale plišane životinje.

Foto: Facebook

Fotografija koju je Sejdi podelila nakon što je rodila bliznakinje

Prema rečima njihove neutešne majke, Sejdi Majers, četvorogodišnjakinje bi često ustajale da se igraju noću, a zatim zaspale "na nekom čudnom mestu u svojoj sobi sa igračkama razbacanim naokolo“. Ali te noći stvari su krenule tragično, Sejdi je otkrila šta misli da se dogodilo kad su ušle u kutiju.

- U petak uveče, čudno mesto na kojem su odlučile da se ušuškaju i ponovo zaspu bilo je u njihovom sanduku sa igračkama od kedra koji koristimo za skladištenje svih njihovih plišanih životinja. Izvukle su sve osim nekoliko plišanih životinja, pretpostavljam ostavile su neke da im bude udobno, onda su zagrljene legle unutra i pretpostavljam da su rekle "laku noć Kel Kel" i "noć seko"... - napisala je ona na Fejsbuku, prenosi Miror.

Republika

Foto: GoFundMe

Bliznakinje su bile nerazdvojne čitav život

Opisujući užasnu nesreću, Sejdi je rekla:

- U nekom trenutku tokom spavanja jedna od njih se sigurno pomerila ili šutnula tokom sna i to je dovelo do zatvaranja poklopca ovog starog drvenog sanduka od kedra… Nešto što nisam znala, a sigurna sam da ni mnogi drugi ne znaju, je da većina drvenih sanduka za igračke kada se jednom zatvore ne propuštaju vazduh , a takođe ni zvuk. Dakle, dok su spavale, polako su ostale bez kiseonika u roku od nekoliko sati i preminule su. Nisu ni znale da se to dešava. Nisu naglo ostale bez vazduha. To je bio veoma spor prelazak iz sna u drugi svet.

Foto: Facebook

Bliznakinje sa porodicom u srećnija vremena

Podsetimo, četvorogodišnje bliznakinje je bez znakova života pronašao njihov stariji brat u subotu ujutro.

Don i ja veoma teško uspevamo da shvatimo sve ovo... Retko ko će ikada osetiti kako je pokušavati da ne provedete svaku sekundu plačući u agoniji. Nešto što nisam znala i sigurna sam da mnogi ne znaju je da većina drvenih sanduka za igračke, kada se zatvore, ne propuštaju vazduh unutar, niti zvuk izvan sebe. Nadam se da će ovo saznanje nekome pomoći i da ćete odmah uništiti ovakvu kutiju ukoliko je posedujete - izjavila je njihova majka Sejdi nakon tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading