JEZIVA TRAGEDIJA: ČETVOROGODIŠNJE BLIZNAKINJE PRONAĐENE MRTVE U SANDUKU! Očajna majka apeluje na SVE roditelje da UNIŠTE ovakve kutije za igračke

Autor:

Svet

06.09.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov stariji brat pronašao ih je u subotu ujutro i pretpostavio da su samo čvrsto spavale.

JEZIVA TRAGEDIJA: ČETVOROGODIŠNJE BLIZNAKINJE PRONAĐENE MRTVE U SANDUKU! Očajna majka apeluje na SVE roditelje da UNIŠTE ovakve kutije za igračke

Foto: gofundme

Roditelji širom sveta su se zabrinuli za svoju decu nakon tragične smrti dve četvorogodišnje bliznakinje koje su se ugušile pošto su ostale zarobljene u sanduku sa igračkama.

Devojčice, Aurora i Kelan sa Floride, ugušile su se nakon što su ostale bez kiseonika i pronađene su zagrljene sledećeg dana.

Njihov stariji brat pronašao ih je u subotu ujutro i pretpostavio da su samo čvrsto spavale.

Dobrotvorna organizacija za prevenciju nesreća sada je pozvala roditelje u Velikoj Britaniji da upozore svoju decu da ne ulaze u sličan nameštaj.

Takođe su savetovali porodice da se postaraju da se slični sanduci za igračke mogu lako otvoriti.

Izvršna direktorka Fonda za prevenciju nesreća sa decom, Katrina Filips, opisala je užas kao "jezivu tragediju" i upozorila roditelje da obrate pažnju na svoju decu, prenosi "MailOnline".

- Ovo je užasna tragedija i saosećamo s porodicom. Odvojite trenutak da proverite koliko je lako otvoriti kutiju za igračke vašeg deteta. Mnoge se lako otvaraju, ali može doći do problema sa teškim drvenim poklopcem. I naučite svoju decu da se ne penju na nameštaj niti ulaze u njega - rekla je Filipsova.

Republika

Foto: gofundme

Bliznakinje Aurora i Kelan sa roditeljima

Ona je dodala da je ova vrsta nesreće veoma neuobičajena i da ne zna za bilo kakav ekvivalent u Velikoj Britaniji.

Majka devojčica Sejdi Majers, koja živi u Džeksonvilu sa svojom porodicom, dala je srceparajuću izjavu na društvenim mrežama upozoravajući i druge mame i tate da budu oprezni.

- Don i ja veoma teško uspevamo da shvatimo sve ovo... Retko ko će ikada osetiti kako je pokušavati da ne provedete svaku sekundu plačući u agoniji. Nešto što nisam znala i sigurna sam da mnogi ne znaju je da većina drvenih sanduka za igračke, kada se zatvore, ne propuštaju vazduh unutar, niti zvuk izvan sebe. Nadam se da će ovo saznanje nekome pomoći i da ćete odmah uništiti ovakvu kutiju ukoliko je posedujete - navela je ona. 

Njen muž Don stavio je svo četvoro njihove dece, bliznakinje i njihovu braću, u krevet u noći užasne nesreće dok je Sejdi radila.

Bliznakinje su se rano probudile i odlučile da se igraju, nešto što su očigledno često radile jer bi ih roditelji zatekli kako ujutro spavaju na nasumičnom mestu sa igračkama razbacanim unaokolo.

Očajna majka je rekla da je prethodno pričvrstila kovčeg kako ne bi mogli da ga otvore, ali su je molile da ga otvori kako bi mogle da se igraju.

- I dalje sam se pobrinula da nešto bude vezano na rezu kako deca ne bi mogla da zaključaju jedno drugo i da se ne bi zaglavila ako se zatvori. Nažalost, to nije sprečilo da bude hermetički zatvoren kad je poklopac spušten - rekla je ona.

Stariji dečaci su navodno ostali kod porodice dok se njihovi razoreni roditelji nose sa gubitkom svojih devojčica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading