OVO JE BIOLOŠKA OPASNOST: Nakon dva sata letenja, putnik je uradio nešto zbog čega je pilot morao da okrene avion i vrati se na aerodrom (FOTO)

Autor:

Svet

05.09.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identitet putnika ostaje misterija.

OVO JE BIOLOŠKA OPASNOST: Nakon dva sata letenja, putnik je uradio nešto zbog čega je pilot morao da okrene avion i vrati se na aerodrom (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen, Pixabay.com

Pilot aviona avio-prevoznika Delta na letu od Atlante do Barselone bio je primoran da se okrene i prinudno sleti nakon što je putnik "imao dijareju koja se razlila po celom avionu“.

Dva sata nakon što je avion Erbas A350 poleteo iz Džordžije, pilot je zatražio da se vrati nazad zbog bizarnog incidenta.

- Ovaj problem predstavlja biološku opasnostrekao je pilot kontroli vazdušnog saobraćaja, snimljeno je sa LiveATC.com i podeljeno na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter).

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

 

- Imali smo putnika koji je imao dijareju koja se izlila po celom avionu, pa žele da se vratimo u Atlantu - naveo je on.

Identitet putnika ostaje misterija, ali putnici i posada su prebačeni i let DL194 je konačno stigao u Barselonu u 17.10. sledećeg dana - osam sati kasnije nego što je planirano, navodi Flightradar24.

Foto: Twitter/Printscreen

 

Nije poznato da li je putnik koji je imao problema sa varenjem bio u avionu kada je sleteo u Španiji.

Ekipe za čišćenje uspele su da izribaju letelicu kada je sleteo u Atlantu, pošto podaci o letu pokazuju da je korišćen za drugi let.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

 

Zvaničnici Delte potvrdili su da je u avionu postojao "medicinski problem" i da je morao da bude preusmeren u Atlantu na čišćenje, navodi Insajder.

Kompanija nije precizirala medicinski razlog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading