SNIMAO DETE, A ONDA NA NEBU UHVATIO NEŠTO ŠTO GA JE ZAPREPASTILO: Snimak iz Turske ostavio čitavu planetu u stanju šoka (VIDEO)

Autor:

Svet

03.09.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj nebeski fenomen se desio nakon što je meteor ušao u gornje slojeve atmosfere.

SNIMAO DETE, A ONDA NA NEBU UHVATIO NEŠTO ŠTO GA JE ZAPREPASTILO: Snimak iz Turske ostavio čitavu planetu u stanju šoka (VIDEO)

Foto: /twitter.com/WxNB_

Stanovnici turskog grada Erzuruma, smeštenog u istočnoj Anadoliji, imali su priliku da prisustvuju fascinantnom padu meteora u subotu uveče, a slučajno su ga zabeležili kamerama svojih mobilnih telefona dok su snimali decu kako se igraju u parku.

Na video snimku koji traje oko 26 sekundi, a koji je brzo postao viralan, možete videti dečaka kako se kasno uveče zabavlja sa svetlećim balonom u parku, dok se iza njega nebo brzo ispunjava malim svetlećim objektom koji je ubrzo celo nebo pretvorio u zelenu boju, kako prenosi Jutarnji list.

Ovaj nebeski fenomen se desio nakon što je meteor ušao u gornje slojeve atmosfere i izazvao svetlosni spektakl usled trenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading