U TURSKOJ PAO METEOR?! NEBO ZASIJALO! Neidentifikovani objekat zasijao i sagoreo iznad Anadolije - GRAĐANI PANIČNO SNIMALI! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.09.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor je bio spektakularan, pri čemu je tamno nebo najpre obasjano plavom, zatim zelenom, da bi na kraju svetlost prešla u crvenu boju.

U TURSKOJ PAO METEOR?! NEBO ZASIJALO! Neidentifikovani objekat zasijao i sagoreo iznad Anadolije - GRAĐANI PANIČNO SNIMALI! (VIDEO)

Foto: X/Printscreen

Večeras je na nebu iznad mnogih gradova istočne i jugoistočne Anadolije zabeležena neobična svetlosna pojava koja je opisana kao "pad meteora". Ovaj neobični trenutak zabeležen je oko 20:40 časova.

 

 

Prizor je bio spektakularan, pri čemu je tamno nebo najpre obasjano plavom, zatim zelenom, da bi na kraju svetlost prešla u crvenu boju. Ova neobična svetlost bila je vidljiva iz gradova kao što su Hatay, Elazig, Malatya, Erzurum, Gaziantep i okolni gradovi.

 

 

Mnogi građani su zabeležili trenutak sagorevanja i pada ovog objekta telefonskim i automobilskim kamerama. "Meteor" je izazvao nevericu i divljenje među posmatračima koji su imali priliku da svedoče ovom neobičnom prirodnom fenomenu.

 

 

Ovakve pojave na nebu često izazivaju znatiželju i divljenje, a naučnici često istražuju takve događaje kako bi bolje razumeli prirodu meteora i drugih svetlosnih fenomena koji se javljaju u našoj atmosferi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading