BOSANKA NAIDA JE VODILA "PROSEČAN" ŽIVOT DOK NJEGA NIJE UPOZNALA: Bivši fudbaler je njen život pretvorio u BAJKU i poveo sa sobom u TURSKU, ljubav kao iz filma!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.08.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada žive u skladnom braku i imaju dvoje dece.

BOSANKA NAIDA JE VODILA "PROSEČAN" ŽIVOT DOK NJEGA NIJE UPOZNALA: Bivši fudbaler je njen život pretvorio u BAJKU i poveo sa sobom u TURSKU, ljubav kao iz filma!

Foto: instagram/printscreen/bojnakova

Naida Bojnakova

Naida Bojnakova, bosanska influenserka, podelila priču o tome koliko se njen život promenio kada se upoznala svog sadašnjeg supruga i preselila u Tursku. 

Njena popularnost rapidno je porasla kada je lansirala svoj YouTube kanal. Poreklom iz Sarajeva, Naida Bojnakova je vodila kako voli da kaže "dosadan" život dok nije svog sadašnjeg supruga upoznala.

Susret sa Baranom bio je sudbonosni preokret u njenom životu.

Prvi kontakt desio se preko Instagrama. Nakon mesec dana dopisivanja, Baran je odlučio posetiti Sarajevo. Njihova veza je započela na daljinu, a kako je izazov odnos postajao sve izazovniji, Naida je odlučila preseliti se u Tursku. Venčanje je ubrzo usledilo u Istanbulu, dok je svadba bila organizovana u Sarajevu. Na svom YouTube kanalu, Naida je često prikazivala svoj život u Turskoj iz perspektive žene sa Balkana. Njih dvoje već godinama srećno žive u Alanji.

- Između života u Bosni i Turskoj, biram Tursku. Tamo imam veću slobodu, kao i više mogućnosti za sve. Nekako, kao da mom senzibilitetu više odgovara Turska, jer je veća i ima više zanimljivih stvari", objasnila je Naida u jednom od svojih snimaka. Kako je otkrila, sa svekrom i svekrvom nikada nije imala problema. Dobro je prihvaćena, od samog početka - rekla je ona, a prenosi "Stil".

- Mene su oni odmah prihvatili dobro, barem je meni to tako izgledalo. Baran je inače osoba koja je živela u različitim mestima u Evropi i Južnoj Americi, tako da je uglavnom bio odvojen od svoje porodice. On je momak koji je uvek sam donosio odluke za sebe. Tako da, verujem, da me možda čak i nisu zavoleli na prvu, ne bi se toliko mešali u to, zato što je Baran taj koji donosi odluke. Međutim, sada kad smo postali bliski, zaista nemam problema sa njima. Imamo jako lep odnos, znam da su tu uvek za mene i da me poštuju i vole. Uvek mogu da mi se obrate za sve, tako da nikad nisam ništa loše od njih doživela -ispičala je Naida i dodala da su žene sa Balkana daleko bolje od njihovih.

- Moram da vam kažem, žene sa Balkana su kraljice! To su inteligentne žene, lepe i uglavnom vredne. Tek kad odete u neku drugu zemlju da živite, videćete koja je vrednost naših žena. Moj muž takođe to često kaže. O Turkinjama imam lepo mišljenje, ali što se njih tiče, nisu toliko vredne, nisu otvorene kao mi. Kada sam sa njima, nikad ne znam šta tačno misle o meni, dok smo mi otresite i otvorene - rekla je.

- S obzirom na to da je Turska spoj siromaštva i bogatstva, mislim da je materijalni status u Turskoj mnogo prenaglašen. Dakle, ovde je prenaglašen i luksuz, a i siromaštvo. Ovde je luksuz mnogo cenjen i zastupljen. Kako ćete vi živeti u Turskoj, zavisi prvenstveno od novca - rekla je Naida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading