ZORANNAH SE UDAJE ZA NOVOG DEČKA? Otkriveni svi planovi VENČANJA, ona će uhvatiti BIDERMAJER!

Autor:

Zabava

27.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorannah pokazala kako će izgledati njeno venčanje sa fudbalerom Elojom Rumom!

ZORANNAH SE UDAJE ZA NOVOG DEČKA? Otkriveni svi planovi VENČANJA, ona će uhvatiti BIDERMAJER!

Foto: Youtube.com printscreen, Pixabay.com

Naša najpoznatija jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorannah sa dečkom Elojom Rumom

 

I dok obavlja sve svoje obaveze, ona uspeva da u svoj raspored ubaci i to da odvozi i dovozi svog dečka sa treninga. A između ostalih obaveza, pronalazi slobodnog vremena i da poseti prijatelje u prekookeanski zemljala. Zorannah je otputovala na par dana do Azurne obale kod prijateljice, odakle je snimala sve vreme, te su u jednom trenutku počele da zbijaju šale o njenom budućem venčanju. 

Zorannah kroz vlog šetala i pokazala kako će izgledati njen hod na samoj ceremoniji, pa su je prijateljica nazvala i princezom, aludirajući da je ona zaslužila venčanje iz bajke. 

 

- Kada se Zorana Jovanović Riči udaje. Ovuda će ići gospođa. Moraš hodati kao princeza - rekla je njena drugarica, te je Zorana i pokazala kako će šetati na svom venčanju. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading