BIVŠI OBAVEŠTAJAC PRED KONGRESOM SAD: Vlada ima NLO, ali i ostatke "neljudskih" pilota tih letelica (VIDEO)

Autor:

Svet

27.07.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Graš sa još dvojicom penzionisanih pripadnika američke vojske svedočio o neidentifikovanim letećim objektima i postojanju vanzemaljaca.

BIVŠI OBAVEŠTAJAC PRED KONGRESOM SAD: Vlada ima NLO, ali i ostatke "neljudskih" pilota tih letelica (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen

Američka vlada u svom posedu ima ne samo neidentifikovane leteće objekte (NLO), nego i ostatke "neljudskih" pilota tih letelica, poručio je Dejvid Graš, bivši obaveštajac američkog Ratnog vazduhoplovstva.

On je sa još dvojicom penzionisanih pripadnika američke vojske svedočio pred Nazdornim odborom Predstavničkog doma američkog Kongresa o neidentifikovanim letećim objektima i postojanju vanzemaljaca.

- Tehnologija s kojom smo se susreli je bila mnogo superiornija od svega što mi imamo, rekao je Graš govoreći o svom susretu sa NLO 2004. godine.

Verujete da smo oborili letelicu, da li imamo tela pilota koji su se nalazili u ovoj letelici, upitan je Graš:

- Kao što sam ranije izjavio da.

Graš je podvukao to da se nije radilo o ljudima i da je to bila procena svih koji su bili uključeni u program, i nekih koji su i dalje deo istog.

Na osnovu vašeg iskustva i intenzivnim razgovorima sa stručnjacima, da li verujete da je naša vlada ostvarila kontakt sa inteligentnim bićima koja obitavaju izvan Zemlje, upitan je Graš, na šta je odgovorio:

- To je nešto o čemu ne mogu da govorim javno.

Penzionisani pripadnik vojsne Gec, rekao je kako su razgovarali sa čovekom koji je video ove letelice.

- Jesmo se sreli sa jednim članom posade koji je fotografisao. Fotografija je bila nešto što nije imalo kapacitet da se poveže ni sa čim ljudskim. I videli su formaciju od četiri letelice u formaciji dijamanta. Jedan je krenuo da proveri tu formaciju i video veliku "plutajuću" sferu koja nije mogla biti produkt ljudske ruke. Kada se pilot približio tome, rekao je da je radar stao i da je ceo sistem pao, a da je on ručno morao da napravi ovaj snimak  - rekao je Gec.

Gras tvrdi da zna "tačne lokacije" gdje se nalazi ova tehnologija i navodi da je te lokacije "dostavio generalnom inspektoru, a neke i obaveštajnim odborima".

Ipak, objasnio je da ta saznanja nisu iz prve ruke, već na osnovu informacija koje je dobio od drugih.

- Sam ih nisam video - rekao je.

Na saslušanju je podvukao i da američka vlada zataškava istraživanja o NLO i istakao da je sve podatke koje ima predao generalnom inspektoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading