NEVIĐENO! Pesma turbo-folk pevača na zvaničnom profilu Vazdušnih snaga Sjedinjenih Američkih Država!? (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.07.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fazlijina numera je, podsetimo, postala globalni hit 2021. godine, kada su se brojne svetske zvezde snimale uz ovu numeru.

NEVIĐENO! Pesma turbo-folk pevača na zvaničnom profilu Vazdušnih snaga Sjedinjenih Američkih Država!? (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/usairforce

Pesma "Helikopter" turbo-folk pevača Fazlije osvanula je na zvaničnom Instagram profilu vazdušnih snaga Sjedinjenih Američkih Država.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U.S. Air Force (@usairforce)

 

- UH-1N je pomoćni helikopter koji se koristi za podršku raznim misijama širom vazdušnih snaga. Od vazdušnog transporta, preko nadzora, do misija potrage i spašavanja, UH-1N je uvek spreman i dostupan za podršku - navodi se u opisu video-zapisa koji prikazuje navedeni model helikoptera.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Fazlija

 

Na društvenim mrežama mnoge je iznenadio ovaj nesvakidašnji izbor, a pojedini su se našalili da je došlo do promene administratora, te da bi mu trebalo dati povišicu.

- Pomislio sam da pratim "mim" stranicu”, “Bosna konačno kolonizuje Ameriku”, “Novi administrator zna šta je u trendu”, “Ne verujem da je ovo zvanični profil Vazdušnih snaga SAD-a” - nizali su se komentari.

Fazlijina numera je, podsetimo, postala globalni hit 2021. godine, kada su se brojne svetske zvezde snimale uz ovu numeru. Na društvenim mrežama tada su bivali viralni snimci Britni Spirs, Dejvida Gete, Kardašijanki, i mnogi drugih, kako plešu uz taktove "Helikoptera".

(Republika/Alo)

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading