SILOVAO I UBIO KRISTINU (17) NA PLAŽI PRE 33 GODINE! Sada se desilo nešto još JEZIVIJE - pronašli su njegovo telo

Autor:

Svet

10.07.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre 13 godina 56-godišnjak je pušten iz zatvora, vratio se u svoje selo i živeo mirnim životom

SILOVAO I UBIO KRISTINU (17) NA PLAŽI PRE 33 GODINE! Sada se desilo nešto još JEZIVIJE - pronašli su njegovo telo

Foto: Facebook

U Rahes Ftiotidi je tragično poginuo 56-godišnji muškarac, koji se udavio kada je pao u more da bi spasio 64-godišnju ženu. Na kraju su oboje preminuli u tragediji koja je šokirala lokalnu zajednicu. Međutim, 56-godišnjak iza sebe ima jezivu priču, jer je osuđen za ubistvo devojke koje se dogodilo pre 33 godine.

Tanasis Karaplios (56) je 1990. godine, sa 24 godine, počinio u to vreme brutalan zločin u Rahesu, koji je šokirao celu Grčku. Bilo je to proleće 1990. godine kada je tada 24-godišnji ribar pokušao da siluje, a zatim i ubije 17-godišnju učenicu koja je bila u poseti sa roditeljima u tom kraju. Članci iz tog vremena govorili su o jezivom načinu na koji je smrskao glavu mlade devojke.

- Ribar se slomio. Priznao je ubistvo 17-godišnje učenice. Nesrećna devojka je bila polugola, a pored nje je bila krvava sadilica kojom joj je ubica razbio glavu - prenosili su štampani mediji u to vreme. Kazna koju su sudije tada izrekle bila je doživotni zatvor za ubistvo iz nehata.

"Nisam shvatio da sam je ubio", tvrdio je on pred sudijama, što je razumljivo naljutilo rođake 17-godišnje učenice koja je imala ciljeve i snove da studira arheologiju. "Majka 17-godišnjakinje je, nakon što je završio svedočenje, napala okrivljenog i ošamarila ga", navode mediji iz tog vremena.

Pre 13 godina 56-godišnjak je pušten iz zatvora, vratio se u svoje selo i živeo mirnim životom. Živeo je sa roditeljima, bez mnogo prijatelja. Njegovo telo je danas isplivalo na 20 metara od mesta gde je počinio gnusni zločin. Aleksis Kougias je bio advokat 56-godišnjaka sa krivom prošlošću i govorio je u Meginoj emisiji "VESTI UŽIVO" o slučaju ubistva 17-godišnjakinje.

- Izgleda da je juče ovaj slučaj stvarno neverovatan. Izgleda da postoji viša sila koja sve određuje", prokomentarisao je u početku kriminolog. Zatim je ispričao priču o slučaju kako se seća: "Pre 33 godine su majka i otac došli u kancelariju i tražili da branim njihovo dete koje je osuđeno na doživotnu robiju. Kada sam ih pitao o čemu je reč, oni su mi rekli da se suočava sa optužbama za ubistvo iz nehata i silovanje. Pokušao je da siluje 17-godišnju devojku koja je bila izdanak najelitnije porodice u okolini, koja se zaljubila u njega i dogodila se cela ova drama. Kada sam ga upoznao, bio je veoma malo dete i patio je u zatvoru. - U vezi sa njegovom kaznom, gospodin Kougias je pojasnio da mu je sud preinačio kaznu sa doživotnog na 17 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading