DVA TINEJDŽERA I PRIJATELJA SU U ROKU OD NEKOLIKO SATI NAĐENA MRTVA NA GRČKOM OSTRVU! Konačno otkriveno šta se dogodilo: "Čitav dan tražio nestalog druga pa se odjednom srušio..."!

Autor:

Svet

05.07.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maks (18) je bio toliko zabrinut za svog bliskog prijatelja Endrua O'Donela, da je otišao u štampariju i napravio postere sa molbom za pomoć u potrazi.

DVA TINEJDŽERA I PRIJATELJA SU U ROKU OD NEKOLIKO SATI NAĐENA MRTVA NA GRČKOM OSTRVU! Konačno otkriveno šta se dogodilo: "Čitav dan tražio nestalog druga pa se odjednom srušio..."!

Foto: printskrin/društvene mreže

Slučaj smrti dvojice tinejdžera iz Irske na letovanju u Grčkoj je, čini se, konačno razrešen. Maks Vol se srušio i umro nakon što je proveo dan tražeći svog prijatelja koji je pao u smrt, otkriva "Dejli mejl".

Maks (18) je bio toliko zabrinut za svog bliskog prijatelja Endrua O'Donela, da je otišao u štampariju i napravio postere sa molbom za pomoć u potrazi.

Zatim ih je podelio meštanima na grčkom ostrvu Ios i zalepio ih po zidovima, apelujući na ljude da se jave ako vide njegovog prijatelja.

Tek nakon što je Endruovo telo otkriveno u podnožju litice, Maks je odlučio da se vrati kući u Dablin kako bi ga utešila porodica i drugi koji su poznavali Endrua.

On se u nedelju uputio ka luci i sa sobom je imao ranac i telefon kada se srušio i umro dok je čekao trajekt.

Republika

Foto: youtube.com/Code3Paris

Grčka policija, Ilustracija

 

Prijatelji su rekli da je bio "razoren" Endruovom smrću, pa su mu pomogli da spakuje kofere i ispratili ga.

"Dejli mejl" takođe otkriva da policija nije započela potragu za Endrjuom sve do nedelje ujutru, oko 24 sata nakon što je nestao.

Viši direktor koledža Sent Majkl u Dablinu Tim Кeleher rekao je da su lokalni policajci odlučili da počnu potragu u nedelju ujutru kada je svetlo bilo bolje.

Uspeli su da lociraju Endrua po signalu njegovog mobilnog telefona i otkrili su njegovo telo na dnu litice.

- Pao je sa nezaštićenog područja. Ovo je takva tragedija. Svi smo traumatizovani. Ova dva maturanta bi ostavila svoj trag u svetu. Bili su to sjajni mladići, sjajni ragbisti, a Endru je takođe bio vešt fudbaler koji je igrao za Belmont. Trebalo je da slavimo njihove uspehe, ali umesto toga njihovi roditelji su na trajektu sa dve kutije u kojima se nalaze tela njihovih sinova - rekao je Кeleher.

On je rekao da su smrtni slučajevi nepovezani i da ne veruje da je neko sipao nešto u njihova pića, kao što je objavljeno.

Irski detektivi odleteli su na Ios da pomognu lokalnoj policiji u istragama.

Кeleher je rekao da je Maks bio podvrgnut operaciji srca pre nekoliko godina.

Potvrdio je da je Endru bio u klubu i pio pre nego što je rano napustio prijatelje da bi se vratio u njihov smeštaj.

Prijavljen je kao nestao u subotu ujutro i veruje se da je pao u smrt u ranim jutarnjim satima u subotu.

Кada se lokalna policija uključila, rekla je da je normalno sačekati 24 sata pre potrage, a u subotu uveče je bilo previše mračno da bi se krenulo u potragu.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading