JEZIVA ISPOVEST OCA NESREĆNE ANASTASIJE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U GRČKOJ: Imao sam LOŠ predosećaj, ćerku su mi kidnapovali, SILOVALI i ubili na Kosu!

Autor:

Svet

19.06.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova sumnja se pokazala opravdanom kada je beživotno telo pronađeno u užasnom stanju, izloženo šest dana vrućini.

JEZIVA ISPOVEST OCA NESREĆNE ANASTASIJE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U GRČKOJ: Imao sam LOŠ predosećaj, ćerku su mi kidnapovali, SILOVALI i ubili na Kosu!

Foto: printscreen/facebook

Anastasija Rubinska

U tragičnom slučaju koji je potresao lokalnu zajednicu na Kosu, Andrej Rubinski, otac 27-godišnje Anastasije Rubinske, tvrdi da je njegova ćerka kidnapovana, silovana i ubijena. Njeno beživotno telo pronađeno je juče, a otac je odlučno istakao da veruje kako se iza ovog zločina krije zaverenička grupa.

Andrej Rubinski opisuje Anastasiju kao dobru, iako ponekad nepromišljenog devojku koja je verovala da su joj svi prijatelji naklonjeni.

Foto: printscreen/facebook

Ubijena Poljakinja Anastasija Rubinska

- Sumnjam da je umrla te noći sa ponedeljka na utorak. Bila je dobra devojka, iako nepromišljena. Mislila je da su svi prijateljski nastrojeni. Bila je lepa devojka. Prvo sam mislio da je odvedena u javnu kuću. Međutim, kada sam čuo da je uhapšen čovek iz Bangladeša, slutio sam na najgore - rekao je Andrej Rubinski.

Međutim, nakon što je primio poziv supruge da će ona i Anastasijin prijatelj identifikovati telo, otac je imao loš predosećaj. Njegova sumnja se pokazala opravdanom kada je beživotno telo pronađeno u užasnom stanju, izloženo šest dana vrućini.

- Rekao sam Anastasijinoj majci da ide u potragu, ali sam imao loš predosećaj - kazao je otac ubijene Anastasije.

Prema Andrejevim tvrdnjama, veruje se da je Anastasija bila žrtva prevare koja je imala tragične posledice.

Foto: Printscreen

Anastasija Rubinska

Otac navodi da je njegova ćerka prethodno opekla ruku, a u nadi da će dobiti pomoć, kontaktirala je neke ljude na pijaci. Međutim, ti ljudi su je prevarili i iskoristili njen površinski pristup. Otac sumnja da su joj možda stavili nešto u piće tokom vremena koje je provela sa njima.

Pregledom snimaka sigurnosnih kamera, identifikovan je muškarac iz Bangladeša koji je viđen kako se vozi s Anastasijom na motociklu. Otac ističe da nema sumnje da je njegova ćerka kidnapovana, silovana i na kraju ubijena.

Očajan zbog gubitka svoje ćerke, Andrej Rubinski se nada da će pravda biti zadovoljena i da će počinioci biti privedeni pred lice pravde. Slučaj je privukao pažnju lokalnih vlasti i policije, a istraga je u toku kako bi se rasvetlila ova mračna tragedija koja je zadesila Anastasiju Rubinsku i njenu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)

Loading