PRVI SNIMAK SA MESTA NA KOM JE NAĐENO TELO NESTALE ANASTASIJE! Horor zavio Grčku u crno, devojku uvili u čaršaf i bacili u žbunje! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.06.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo nesrećne žene pronađeno je u slatinama među travama. Dve volonterke pronašle su njeno telo ispod velikog žbunja, javlja TV "Mega".

PRVI SNIMAK SA MESTA NA KOM JE NAĐENO TELO NESTALE ANASTASIJE! Horor zavio Grčku u crno, devojku uvili u čaršaf i bacili u žbunje! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Telo 27-godišnje Anastasije Rubinske, koja je pre nekoliko dana nestala na Kosu, pronađeno je u oblasti Tigaki na tom grčkom ostrvu.

Telo nesrećne žene pronađeno je u slatinama među travama. Dve volonterke pronašle su njeno telo ispod velikog žbunja, javlja TV "Mega".

Prema prvim informacijama, devojka je pronađena bez odeće i umotana u čaršav.

 

 

Telo je pronađeno oko 19.45 po grčkom vremenu, na udaljenosti od oko dva kilometra od kuće 32-godišnjeg Bangladešanina koji je uhapšen zbog sumnje da je umešan u njen nestanak, te 500 metara od mesta gde je pronađen njen mobilni telefon.

Na Kos su stigli i muškarci iz kriminalističkih laboratorija grčke policije.

Očekuje se da će 32-godišnjak sutra biti priveden istražitelju zbog optužbi za otmicu, a njegov mobilni telefon biće predat forenzičkoj laboratoriji.

Grčki portal "Prototema" objavio je snimak s mesta na kom je pronađeno Anastasijino telo, a na kom je u tom trenutku trajao uviđaj.

Inače, pored Bangladešanina, vlasti sumnjaju i na njegovog pakistanskog cimera. Snimci sigurnosnih kamera iz susednih kuća pokazuju kako Bangladešanin ulazi u svoj dom sa 27-godišnjom Anastasijom. Međutim, njegov cimer je tvrdio vlastima da se tako nešto nikada nije dogodilo, a policija je verovala da je lagao.

Dokazi izvedeni analizom genetskog materijala takođe su važni, jer je Anastasijin DNK pronađen u domu Bangladešanina.

Anastassijin mobilni telefon pronađen je 500 metara od kuće Bangladešanina. Još jedna stvar je čudna u vezi se njenog mobilnog, a to je to što je utvrđeno da je SIM kartica uklonjena iz telefona.

Međutim, napuštena kuća u kojoj je pronađen mobilni telefon nema nikakve veze sa poslednjim mestom koje su dale antene, u oblasti Tigaki, u 4.16 ujutru 13. juna, niti sa mestom odakle je Bangladešanin rekao da je Anastasija otišla. Umesto toga, pronađen je veoma blizu njegove kuće, a policija veruje da je telefon tamo neko bacio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading